FİAT PANDA CROSS VE FREEMONT CROSS EKİM'DE TÜRKİYE'DE

Ototeknikveri     25 Temmuz 2014 07:07

Fiat'ın arazi şartlarına daha uygun hale getirilen, Panda ve Freemont Cross modelleri, Ekim ayında da ülkemizde satışa çıkacak.

FİAT PANDA CROSS VE FREEMONT CROSS EKİM'DE TÜRKİYE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat'ın, geçtiğimiz Mart ayında yapılan Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilediği Freemont Cross ve Panda Cross modelleri önümüzdeki günlerde yollar çıkıyor. Ülkemizde Ekim ayında itibaren satışa sunulması hedeflenen modellerden, Freemont Cross doğrudan satışa sunulacakken, Panda Cross sipariş üzerine getirilecek. 

Ön farları ve stop lambalarındaki siyah detayları, özel beş kollu syah renkli 19 inçlik Hyper alaşım jantları, çamurluk kaplamaları ve ön ile arka tamponda yer alan krom detayları ile standart modelden farklılaşan ve arazi şartlarına daha uygun bir görünüme kavuşan Freemont Cross'un iç mekanında açık gri dikişler ve grafit gölgelerle bütünleşen yeni deri koltuklara yer verilmiş. Ülkemizde 149.900 TL fiyatla satılmakta olan dört tekerlekten çekiş sistemi, 170 hp'lik 2.0 litrelik dizel motor ve otomatik şanzıman birlikteliğine sahip, standart model ile aynı motor-şanzıman konfigürasyonuna sahip olacak Freemont Cross'un yurtdışında, 6 ileri oranlı manuel şanzıman ve önden çekiş sistemi ile birlikte sunulan 140 hp güç üreten 2.0 litrelik dizel motor seçeneği de mevcut olacak. 

Fiat Freemont Cross resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Yenilenen ön ve arka tamponları, yeniden tasarlanmış sis farları, büyütülmüş çamurluk yuvaları, tavan barları ve 15 inçlik farklı tasarıma sahip jantları ile standart modellerden görsel olara ayrılan Panda Cross'un en önemli özeliği ise dört tekerlekten çekiş sistemi sunuyor olması. Elektronik Diferansiyel Kilitleme (ELD) fonksiyonuyla desteklenen Elektronik Denge Kontrol (ESC) sisteminin standart olarak sunulacağı Panda Cross'ta, farklı sürüş koşullarına uyum sağlanabilmesine imkan veren “Auto” “Lock” ve “Hill Descent” olmak üzere farklı dört tekerlekten çekiş seçenekleri mevcut olacak. 90 hp güç ile 145 NM tork üreten 0.9 litrelik turbo benzinli ve 80 hp güç ile 190 Nm tork üreten 1.3 litrelik turbo dizel multijet motor seçeneklerini sunulacağı Panda Cross'un, benzinli versiyonunda 6 ileri oranlı, dizel versiyonuda ise 5 ileri oranlı manuel şanzımanlar görev yapacak.

Fiat Panda Cross resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo