MAKYAJLI YENİ BMW 6 SERİSİNİN DETAYLARI

Ototeknikveri     22 Aralık 2014 08:05

BMW, lüks segmentte yer alan sportif model ailesi, 6 Serisi Cabrio, 6 Serisi Coupe ve 6 Serisi Gran Coupe modellerini makyaj ile güncelledi

MAKYAJLI YENİ BMW 6 SERİSİNİN DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni BMW 6 serisi, lüks araç segmentinde sportif sürüş performansının, lüks sürüş keyfinin ve özgün estetiğin altın standartlarını belirleyerek yerini sağlamlaştırıyor.  Yeni BMW 6 Serisi Cabrio, yeni BMW 6 Serisi Coupe ve yeni BMW 6 Serisi Gran Coupe sportif performansın tasarım şıklığının canlı ifadelerini gösteriyor, dinamik, verimlilik, özgünlük ve inovasyon alanlarında ciddi yenilikler getiriyor. Spor egzoz sistemi benzinli modellerde standart olarak geliyor ve daha da yoğun bir sürüş deneyimi yaratılmasına yardımcı oluyor. Ekstra standart donanım ve ileri düzeyde kapsamlı kişiselleştirme, BMW 6 Serisi’nin lüks ve kişisel beklentilere göre özgünleştirilebilir karakterini vurguluyor.

Bir model serisi, üç farklı karakter; BMW 6 Serisi Cabrio’nun seçkin üstü açık sürüş keyfi, BMW 6 Serisi Coupe’nin haşmetli performansı ve BMW 6 Serisi Gran Coupe’nin karşı konulamaz estetik cazibesi. BMW 6 Serisi Cabrio ve BMW 6 Serisi Coupe oldukça geliştirilmiş sportif performans sunuyor, BMW 6 Series Gran Coupe ise yüksek bir zarafet ve şıklık hissi ile öne çıkıyor.

BMW’nin yeni ön panjur dizaynı ve ön ve arka rüzgarlıkları gövdenin genişliğinin yanı sıra otomobilin gücünü ve sağlamlığını vurguluyor; altı silindirli modeller için daha büyük egzoz borusu aksesuarları göz dolduruyor. Yeni geliştirilmiş full-LED farlar sofistike bir aura kazandırıyor ve araçlarda standart olarak yer alıyor, Adaptive LED uyumlanabilir farlar, BMW Selective Beam ve parlama engelleyici anti-dazzle High Beam Assistant sistemleri ise opsiyonel olarak sunuluyor. Yeni Jatoba metalik, Cashmere Silver (kaşmir gümüş) metalik, Glacier Silver (buzul grisi) metalik, Mediterranean Blue (Akdeniz mavisi) metalik ve Melbourne Red (Melbourne kırmızı) metalik renkleri araca taze ve modern bir hava katıyor. Yeni geliştirilmiş 20 inçlik hafif alaşımlı jantlar seçkin tasarımlarıyla opsiyonel olarak sunuluyor. 

İç mekan yüksek kaliteli yenilenmiş yüzeylerle şık ve seçkin bir ambiyansa sahip, iki renkli deri döşemeler de opsiyonel olarak mevcut. Design Pure Experience ve Design Pure Excellence donanım serilerinin tanıtımı, spot ışıklarını BMW 6 Serisinin sportif ve lüks görünümüne yöneltti. Geniş bir kişiselleştirme seçenekleri yelpazesi de BMW Individual sayesinde mevcut. 

BMW TwinPower Turbo teknolojisi kullanan 6 silindir sıra motor ve V8 motorları. 

Tüm benzinli modellerde değiştirilebilir flaplı spor egzoz sistemi sayesinde dramatik bir motor sesi bulunuyor. Opsiyonel Dynamic Damper Control (dinamik amortisör kontrolü), Adaptive Drive (uyumlanabilir sürüş), Integral Active Steering (integral aktif direksiyon) ve BMW xDrive sistemleri ile performans ve sürüş konforu sağlanıyor.

Connected Drive navigasyon paketi standart olarak geliyor. 
Yeni jenerasyon BMW Head-Up Display gösterge tablosundaki bilgileri ön cama yansıtma sistemi yol konsantrasyonunu arttırıyor. Concierge Service kişisel bilgi servisi araca gömülü bir SIM kart ile çalışıyor ve sürüş esnasında pek çok kullanım kolaylığı sağlıyor. Driving Assistant Plus güvenlik alanında yeni bir çığır açıyor.

 

Son Güncelleme : 23 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo