İş Bankası Maximum Kart ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 3 taksit

Ototeknikveri     09 Ocak 2015 09:57

İş Bankası, müşterilerine Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin 2015 yılı 1. taksitini İnternet Şubesi isbank.com.tr aracılığıyla ya da www.gib.gov.tr’den İş Bankası Maximum Kart’ları ile 3 taksitte ödeme fırsatı sunuyor.

İş Bankası Maximum Kart ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 3 taksit
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İş Bankası Maximum Kart ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 3 taksit
 
İş Bankası, müşterilerine Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin 2015 yılı 1. taksitini İnternet Şubesi isbank.com.tr aracılığıyla ya da  www.gib.gov.tr’den İş Bankası Maximum Kart’ları ile 3 taksitte ödeme fırsatı sunuyor.
 
2 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada 100 TL ve üzeri tutardaki Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini İş Bankası İnternet Şubesi isbank.com.tr’den ya da  www.gib.gov.tr’den yapacak olan İş Bankası Maximum özellikli kredi kartı müşterileri ödemelerinde 3 taksit fırsatından yararlanıyor.

Vergisini İş Bankası kredi kartı ile ödeyenlere hizlial.com’da özel fırsatlar

Kampanyadan yararlanan müşteriler, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni taksitle ödeme kolaylığının yanı sıra Banka sisteminde kayıtlı cep telefonlarına iletilen kampanya kodunu kullanarak, Maximum Kart ile 28 Şubat’a kadar hizlial.com’dan yapacakları 500 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerinde anında 50 TL indirim fırsatından yararlanabilecekler.

2 Şubat’a kadar devam edecek kampanyadan İş Bankası Maximum Kartların yanı sıra Maximiles ve MercedesCard sahipleri de yararlanabilecek.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo