Skoda’nın Yenilikleri İnternet Sitesine de Yansıdı

Ototeknikveri     09 Ocak 2015 08:38

Yeni tasarım diline sahip otomobilleriyle dikkat çeken Skoda, dinamizmini yenilenen internet sitesine de taşıdı. Skoda’nın yenilenen internet sitesi www.skoda.com.tr ziyaretçilerine artık çok daha dinamik ve interaktif bir deneyim/kullanım sunuyor.

Skoda’nın Yenilikleri İnternet Sitesine de Yansıdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Siteyi ziyaret eden kullanıcılar yeni Skoda modelleri hakkında çok daha fazla detaylı bilgiye, zengin fotoğraf ve video görüntürüleriyle ulaşabilecek. Bu siteden şehir otomobili Citigo, markanın küçük sınıftaki temsilcisi Fabia, farklı tasarımlı Roomster, dinamik tarzıyla Rapid Sedan ile Rapid Spaceback, çarpıcı Octavia ürün gamı, yetenekli SUV Yeti ve lüksün simgesi Superb modelleri hakkında çok kapsamlı bilgiler elde edilebilecek. Kullanıcılar, yenilenen internet sitesinde tüm modellerin ayrıntılı teknik özelliklerini karşılaştırabilecek ve kendilerine uygun olan modeli daha kolay seçebilecekler.

ARACINIZI ZEVKİNİZE GÖRE TASARLAYIN
Skoda’nın yeni internet sitesinin getirdiği en büyük yeniliklerden biri ise, ziyaretçilerin kendi araçlarını detaylı biçimde tasarlayabilmesi. Sitede istenilen model, istenilen renkle kombine edilebiliyor ve tercih edilen donanım seviyesiyle birleştirilebiliyor. Ardından jant seçimleriyle birlikte araç tamamlanıyor. Sonrasında ise 360 derecelik açıyla seçilen model hem içeriden hem de dışarıdan gezilebiliyor.

Görsel olarak daha keyifli ve kolay bir kullanım sunan yeni internet sitesi aynı zamanda içeriğiyle de daha zengin. Kullanıcılar, modellerin kapsamlı bilgilerinin yanı sıra araçların kullanma kılavuzundan, orijinal aksesuar seçeneklerine ve kredi fırsatlarına kadar birçok bilgiye ulaşılabiliyorlar.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo