Kuralkan’dan Kuryelere Özel Test Sürüşü

Ototeknikveri     30 Ocak 2015 10:28

Kuralkan’dan Kuryelere Özel Test Sürüşü Yolların Emektarları Bajaj Discover'ı Keşfetti

Kuralkan’dan Kuryelere Özel Test Sürüşü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye’de geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan Bajaj markası için kuryelere özel bir test sürüşü etkinliği düzenledi. Motosiklet pazarının en önemli kullanıcı gruplarından biri olan kuryelerin en gözde modelleri arasında yer alan Bajaj Discover Bajaj Discover 125 ST modelinin yanı sıra Mart ayında satışa sunulacak Discover 150 F modeli kullanıcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Etkinlikte ayrıca düzenlenen çekilişte bir kişiye iPod Nano, üç kişiye de servis çeki hediye edildi. 

 

Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding tarafından Mart ayında satışa sunulacak Discover 150 F modeli, pazardaki en dinamik kullanıcı gruplarından biri olan kuryelerle buluştu. Kuralkan Holding’in fabrikasında düzenlenen öncü test sürüşü etkinliğine farklı şirketlerden 76 kurye katıldı. Tüm Bajaj modelleri hakkında detaylı bilgilendirmenin yapıldığı etkinlikte, katılımcılar Bajaj Discover 150 F modelinin yanı sıra Pulsar 200 NS, Pulsar 150 NS, Discover 125 ST ve Boxer 150 BM modellerini de test ettiler.

 

Kuryelerin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan düşük yakıt tüketimi, ekonomik maliyetli yedek parça ve bakım maliyetlerinin yanı sıra dayanıklılık özellikleriyle dikkat çeken Bajaj Discover 150 F, etkinliğe katılan kuryelerden Discover 125 ST gibi tam not aldı. Günlük kullanım rahatlığının yanı sıra şık tasarımıyla da kategorisindeki diğer motosikletlerden ayrışan ve 4 bin 999 TL’lik satış fiyatına sahip olan Bajaj Discover 150 F, ticari ve bireysel kullanıcılar arasında en çok tercih edilecek yeni modellerden biri olmasıyla şimdiden dikkat çekiyor.

 

Japon markalı motosikletlerin seviyesinde teknoloji ve üretim kalitesinin yanı sıra Çin markalı motosikletlerle yarışacak fiyat skalasına sahip olmasıyla farkındalığını arttıran Bajaj markası, Türkiye çapında Kuralkan Holding tarafından oluşturulan 131 adet yetkili servis ve 113 adet yetkili bayili yaygın satış/satış sonrası ağına sahip olmasıyla da bir adım öne çıkıyor. 

Son Güncelleme : 30 Ocak 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo