FORD FİESTA VE KA'DA BLACK & WHITE EDİTİON

Ototeknikveri     30 Ocak 2015 07:30

Modası geçmeyen, şık bir renk kontrastı… Ford Fiesta ve Ka’nın siyah ve beyaz versiyonları çıkıyor.

FORD FİESTA VE KA'DA BLACK & WHITE EDİTİON
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modası geçmeyen, şık bir renk kontrastı… Ford Fiesta ve Ka’nın siyah ve beyaz versiyonları çıkıyor. 
•         Ford, Fiesta ve Ka modellerinin siyah ve beyaz versiyonlarını çıkartıyor. Popüler küçük arabalar için oldukça dikkat çekici bir renk kombinasyonu. 
•         Fiesta siyah ve beyaz edisyonları Panther Black ve Frozen Whitebody tonları ile birlikte geliyor. Tavan ve aynalar kontrast renklerde, siyah alüminyum jantlar beyaz dolgulara sahip, özel iç mekan tasarımı ve SYNC connectivity (senkronize bağlanırlık) sistemi de arabanın artılarından. 
•         Ka siyah ve beyaz edisyonları Midnight Black ve Crystal White tonlarını kombine ediyor, farklı renklerde dolgulu jant opsiyonu mevcut, koltuklarda Pearl White tonunda detaylar var. Müşteriler opsiyonel bir tavan rüzgarlığı ve elektronik otomatik ısı kontrolü sistemi de ekleyebiliyor.

•         Fiesta siyah ve beyaz edisyonları motor seçenekleri ödüllü 1.0-litre EcoBoost ve 1.6-litre TDCi dizel motorları da içeriyor. Ka modelleri 1.2 litre Duratec motora sahip.

Ford Avrupa yeni siyah ve beyaz Fiesta ve Ka modellerini tüketicilerle tanıştırıyor. Bu modeller lüks ve şık iç mekan ve dış cephe tasarımlarıyla göz dolduruyor.
Siyah ve beyaz Fiesta ve Ka modelleri sofistike, kişiselleştirilmiş bir tasarıma yer verirken, beyaz detaylara sahip siyah bir gövde ya da beyaz gövde üzerine siyah detaylar ve iç mekanda yine beyaz detaylar sunuyor. İki renk şeması da klasik görünümü taze, modern bir enerjiyle birleştiriyor ve teknoloji ve moda trendlerini yakalıyor. Bu yeni otomobiller temiz, karmaşık olmayan bir stile sahip.
Ford Avrupa Şef Tasarımcısı ve Araba Kişiselleştirme Sorumlusu John Mcleod siyah beyaz Fiesta ve Ka modelleri ile ilgili açıklamasında şunları dile getirdi: “Siyah ve beyaz zamansız, modası geçmeyen bir renk kombinasyonu. 1960’ların şık stilini yansıtan bu renkler şimdi tüketici elektroniğinden spor ayakkabılara kadar her yerde karşımıza çıkıyor. Beyaz temiz, saf, sade bir renk ve sofistike siyah ile mükemmel bir kontrast oluşturuyor. Bu basit kombinasyonu Fiesta ve Ka modellerine karizmatik ve farklı bir hava katmak için kullandık.”


Fiesta Siyah Beyaz
Fiesta siyah beyaz versiyonu Panther Black bir gövde, Frozen White tavan ve beyaz ayna kapağı ya da Frozen White gövde, Panther Black tavan ve siyah ayna kapağı seçenekleri ile geliyor. Her iki renk seçeneği de beyaz süslemeli 15” alüminyum jantlar –Ford’un patentli özel aksesuarları- ve opsiyonel 16” siyah alüminyum jantlar ile sunuluyor. 
İç mekanda koltuk döşemelerinde beyaz dikiş kullanılmış, direksiyonda deri kullanılırken yer döşemesi, el freni tozluğu ve deri kulplar da iç mekanın özelliklerinden. Direksiyon simidi kolu, vites kolu çevresi ve kapı kulpları da beyaz.
 Yeni Fiesta siyah beyaz 3 ve 5 kapılı seçeneklerle sunuluyor. Ford’un SYNC ses ile aktif olan bağlantı sistemi de standart olarak geliyor.


Ka Siyah Beyaz
Ford Ka Siyah Beyaz, Midnight Black ve Crystal White tonlarında, kontrast renklerde tavan ve ayna kapaklarıyla sunuluyor. Opsiyonel olarak gövde ile aynı renkte bir tavan rüzgarlığı da sunulurken, yine opsiyonel 16” 5-spoke Y-Design alüminyum jantlar beyaz süslemelere sahip. 
Ka Siyah Beyaz’ın cesur bir kontrasta sahip iç mekan tasarımı detayları beyaz, ana rengi siyah koltuk döşemesi, dikişleri, koltuk başlığı, koltuk yastıkları ve koltuklar ile öne çıkıyor. Deri direksiyon ve el freni de beyaz dikişlere sahip, vites kolu ve çift dikişli yer döşemeleri de aynı şekilde. Vites topuzu, direksiyon simidi kolu, orta konsol, kapı tutamakları ve hava giriş yerleri etrafı Pearl White tonunda.
Mcleod açıklamasında şunlara yer verdi: “Siyah Beyaz edisyonundaki koltuk tasarımları ve cesur iç mekan ayrıntıları görsel etkiyi arttırıyor. Enerjik ve genç bir imaja sahip arabanın beyaz tekerlek süslemeleri de yolda kolayca fark edilmesini sağlıyor.”

3 kapılı Ka Siyah Beyaz elektronik otomatik ısı kontrolü ve tiyatro stili iç mekan aydınlatması ile birlikte Titanium özelliğiyle sunuluyor. 
Yakıt tasarruflu motor seçenekleri
Fiesta Siyah Beyaz seçeneği 3 kez ardı ardına ödül kazanmış 1.0-litre EcoBoost benzinli, 1.0-litre Ti-VCT; 1.25-litre ve 1.4-litre Duratec benzinli; 1.5?litre TDCi dizel ve 1.6-litre TDCi dizel (3.6 l/100 km (78.5 mpg) yakıt tüketimi 95 g/km CO2 emisyonu) motor seçenekleri ile geliyor. 
Ka Siyah Beyaz versiyonu Ford’un 100 km.de 9 litre harcayan ve kilometre başına 115 gr. CO2 emisyonuna sahip 1.2 litre Duratec benzinli motoru ile sunuluyor.
Yeni Siyah Beyaz edisyonları modadan esinlenen ve 140 PS Ford 1.0 litre EcoBoost motorla birlikte sunulan Fiesta Kırmızı ve Siyah edisyonlarının duyurulmasını takip ediyor. Ford Kırmızı ve Siyah edisyonu için Haziran 2014’de çıkış yapmasından bu yana 3600 sipariş aldı.

Son Güncelleme : 30 Ocak 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo