YENİ FORD FOCUS RS'İN İLK TEKNİK BİLGİLERİ VE DETAYLARI

Ototeknikveri     05 Şubat 2015 07:20

Ford, Volkswagen'in Golf R adlı modeline Focus RS ile cevap veriyor. Yeni Focus'un bu RS versiyonu, 315 hp gücü ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile öne çıkıyor.

YENİ FORD FOCUS RS'İN İLK TEKNİK BİLGİLERİ VE DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyaj ile güncellenen Focus modelinin sportif seçeneği olan ST versiyonunu da tanıtan Ford, şimdi de karşımıza aracın en güçlü ve sportif hali olan yeni Focus RS ile çıkıyor. Oldukça büyük hava girişlerine ve dik konumlandırılan sis farına sahip ön tamponu, yan etekleri, 19 inçlik alaşım jantları, çift egzost çıkışına ev sahipliği yapan sportif arka tamponu, özel mavi gövde rengi ve bagaj kapağı üzerinde yer alan büyük arka spoileri ile dışarıdan bakıldığında standart modellerden farklılaşn yeni Ford Focus RS'in iç mekanında spor koltuklar, direksiyon simidi ve vites kolu gibi detayların yanında, araç ile ilgili daha fazla bilginin sunulduğu göstergeler yer alıyor. 

 

Volkswagen'in kompakt hatchback modeli Golf'ün, sportif seçeneği olan GTI modelinin de üzerinde konumlandırdığı R ile doğrudan rekabet edecek olan Focus RS'in kalbinde ise geçtiğimiz günlerde yeni nesil Mustang ile birlikte duyurulun 2.3 litrelik dört silindirli benzinli Ecoboost motor yer alıyor. 315 hp güç üreten bu motorun gücü yere, 6 kademeli manuel şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile aktarılıyor.

Son Güncelleme : 05 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo