YENİ 2015 RENAULT KADJAR'IN ÖNE ÇIKAN DETAYLARI

Ototeknikveri     09 Şubat 2015 09:16

Renault'un ilk C segmenti crossover modeli olacak Kadjar, motor seçenekleri, tasarımı, güvenlik teknolojileri ve multimedya ssitemleri ile öne çıkacak.

YENİ 2015 RENAULT KADJAR'IN ÖNE ÇIKAN DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault, yeni ve tarz sahibi C sınıfı crossover modelini, kardeşi Captur gibi üstün ekonomi ve emisyon değerlerine sahip, sürüş zevki ve konfor odaklı, 4x2 ve 4x4 seçenekleri mevcut, LED farlar ve yüksek teknoloji ürünü olan özelleştirme unsurları ile öne çıkacağını belirtiyor. Renault-Nissan ortaklığında CMF platformunda üretilecek yeni Kadjar, Avrupa’da, İspanya Palencia’da üretilecek, Çin’de üretilecek ilk Renault olması hedeflenen Kadjar’ın sonbaharda Birleşik Devletler’de de satışına başlanması öngörülüyor. Captur ile elde ettiği başarıdan dolayı keyfi yerinde olan Renault, crossover dünyasındaki agresif tavrına Kadjar ile devam ediyor. Kadjar, markanın ilk C sınıfı crossoverı. Hızlı büyüyen ve çok popüler olan bu pazarda Kadjar, ilk olarak Avrupa ve bir kaç Afrika/Akdeniz ülkesinde daha sonra da Çin’de piyasaya girerek Renault’un uluslararası sahnedeki hırsını körükleyecek.


Captur’un kardeşi, pazara yenilikçi ve çekici bir teklif getirerek crossover sektöründeki temellerini sağlam bir şekilde atıyor. Renault Kadjar akıcı, atletik dış görünüşüyle göze çarpıyor. Bu arada iç mekan hem sportif hem de rafine, kaplamalarda kullanılan malzemelerin kalitesindeki nezaket ve incelik ise dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli ve modern iç mekanla donatılan Renault Kadjar R-Link 2 multimedya sistemiyle gelişmiş bağlantı seçenekleri sunarken aynı zamanda tekerleğin üstündeki kullanıcıya en son sürüş asistanlarıyla rahat bir sürüş deneyimi vadediyor. Renault Kadjar ayrıca, düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları açısından segmentinde ön planda olan bir dizi verimli motordan yararlanıyor.

 

4 çeker veya 2 çeker aktarma seçeneğini bulunan Renault Kadjar maceraya teşvik ederken aynı zamanda şehir içinde kolay manevra kabiliyeti de sağlıyor. Bu kabiliyetini dar lastik izine ve kompakt oluşuna borçlu (4.45 metre uzunluğunda x 1.84 metre genişliğinde). Yeni Renault Kadjar 5 Mart 2015’te 85.si düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda halkın beğenisine sunulacak. Yazın Avrupa’da, Afrika ve Akdeniz Bölgesi’ndeki bir çok ülkede satışa çıkacak olan Kadjar’ın sonbaharda RHD*(sağdak direksiyonlu) şeklinde Birleşik Devletler’de satılması da planlanıyor.

 

Renault tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa yeni Kadjar'da ilk olarak 110 hp ve 130 hp güç çıkışlarına sahip dizel motorlarla, 115 hp ve 130 hp alternatiflerine sahip benzinli motorlar sunulacak. 110 hp'lik dizel 1.5 litre hacminde, 130 hp'lik dizel 1.6 litre hacimde ve her iki benzinli seçenek ise 1.2 litre hacminde turbo beslemeli olacak. 

Son Güncelleme : 10 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo