YENİ HONDA CR-V'NİN CONNECT SES VE BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

Ototeknikveri     09 Şubat 2015 11:17

Honda Connect yolda kullanışlılık ve mobilite sunuyor, 7” ekranda geniş fonksiyon seçenekleri mevcut, akıllı telefon tarzı dokunmatik fonksiyonelliği, sektörün en hızlı çift çekirdek işlemcilerinden birisi sayesinde sorunsuz erişilebilirlik

YENİ HONDA CR-V'NİN CONNECT SES VE BİLGİLENDİRME SİSTEMİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Honda Connect infotainment (eğlence ve bilgilendirme) sistemi giriş seviyesi üzerindeki tüm 2015 CR-V modellerinde standart olarak geliyor ve seyir esnasında kullanışlılık ve mobilite sunuyor. Kolay ve sezgisel kullanıma sahip Honda Connect, dünyanın en popüler akıllı telefon işletim sistemlerinden Android 4.0.4 işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve tüketicilerin alışkın olduğu dokunmatik fonksiyonlarını içeriyor. 7” ekran kişisel tercihlere uygun olarak ayarlanabiliyor, iki farklı tema arasından seçim yapılabiliyor. Renkli ikonlar dokunmatik ekranda dolaşımı hızlı ve basit hale getiriyor.

 

Honda Connect ön koltuktaki yolculara araçla ilgili bilgilerden arka park kamerasına, müzikten Bluetooth bağlantı ayarları ve akıllı telefona kadar her şeye hızlı ve kolay erişim imkanı sunuyor. Yeni sistemin fonksiyonları internet bağlantısı, iki önceden yüklü gelen uygulama, Honda App Centre, opsiyonel Garmin uydu navigasyonu, DAB / FM / AM ve internet radyo, telefon arayüzü ve Bluetooth bağlantısı, arka park kamerası ve dinamik rehberler, arabayla ilgili yakıt tasarrufu, yolculuk süresi gibi bilgiler ve daha pek çok özelliği içeriyor. Sektörün en hızlı işlemcilerinden birisi olan NVIDIA’nın otomotiv endüstrisine özel Tegra 3 işlemcisi sayesinde yüksek kalite grafikler ve sorunsuz, hızlı işletim sunuluyor.   


   

 

Bluetooth bağlantısı ve internet erişimi
Yeni Honda Connect sistemi mükemmel bağlanabilirlik sunarak tüketicilerin seyir esnasında güvenli bir biçimde dış dünyayla iletişim kurabilmeisni sağlıyor. Yolcular ve sürücü akıllı telefonlarını “eller serbest” telefon sistemine Bluetooth aracılığı ile bağlayabiliyorlar. Böylece dikkat dağılmadan güvenli bir sürüş ve kesintisiz ileitşim sağlanıyor. Honda Connect ayrıca sistem ile kullanıcının uyumlu akıllı telefonu arasında sorunsuz bağlantı sağlıyor ve kullanıcının telefon ekranına Honda Connect aracılığı ile ulaşarak favori uygulamalarını kullanabilmesine imkan tanıyor. Kullanıcılar ayrıca akıllı telefonlarındaki Wi-Fi ya da mobil Wifi modem aracılığı ile araba içerisinde (park halindeyken) internete girebiliyorlar. Böylece civar yerlerdeki restoran, mağaza, konaklama tesisi, akaryakıt istasyonu gibi noktalar ya da gezilecek yerler hakkında bilgi alınabiliyor. 


 
Önceden yüklenmiş olarak gelen uygulamalar
Sistem standart olarak önceden yüklenmiş uygulamalarla birlikte gelirken, diğer uygulamalar da Honda App Centre uygulama indirme aracından indirilebiliyor. Hazır yüklü gelen ‘Aha’ uygulaması binlerce radyo istasyonuna –müzik, haber, podcast, sesli kitap vb.-, sosyal medya bildirimlerine ve lokasyon temelli hizmetlere kolay erişim sağlıyor. Kolay kullanım sunan Aha uygulaması Twitter hesabından havadurumu bilgilerine kadar pek çok özelliği güvenli ve kolau bir şekilde tek bir butonla önünüze seriyor. Aha aynı zamanda arama motoru özelliği ile çevredeki restoran, hotel ve benzeri noktalarla ilgili bilgi de sağlıyor. 

 

   
 
Opsiyonel Garmin Navigasyon 
Opsiyonel olarak, Garmin’in ödüllü uydu navigasyon sistemi başarılı bir şekilde Honda Connect’e entegre edilebiliyor. Önceden yüklenmiş haritalar kullanıcılara mobil bağlantı olmayan yerlerde dahi navigasyon hizmeti sunarken, kolay bir şekilde milyonlarca ilgi çekici nokta hakkında bilgiye erişilebiliyor. Sesli ve ayrıntılı yol tarifi sürücüleri en zorlu noktalara dahi kolayca ulaştırıyor. Sürücüler nereden dönüş yapacaklarını, hangi kavşağı ya da çıkışı seçeceklerini, gerçek zamanlı trafik bilgilerini, hız limitlerini, 3D bina ve arazi görüntülerini ve yakıt tasarrufu için kestirme yol önerilerini ayrıntılı olarak öğrenebiliyor. 

Son Güncelleme : 09 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo