YENİ 2015 SKODA SUPERB'İN İÇ MEKANI GÖRÜNDÜ

Ototeknikveri     11 Şubat 2015 10:13

Yeni Skoda Superb, 2015'te yollara çıkıyor. Yeni Superb, şık iç mekanı ve büyüyen boyutları ile daha fazlasını sunuyor. 2015 Superb daha kaliteli bir araç olacak.

YENİ 2015 SKODA SUPERB'İN İÇ MEKANI GÖRÜNDÜ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni SKODA Superb’nin ilk izlenimleri

Tamamen yeni boyutlar: detaylara dikkat çeken ferahlık ve elitlik

Baştan sona konforlu: olağanüstü ferah, nefis malzemeler

Kalitenin yeni seviyesi: Mükemmel işçilik, saf hassaslık

Güncellenmiş SKODA Superb: Yüksek sınıf araçlardaki iç mekan ferahlığıyla güncellenmiş SKODA Superb: Yüksek sınıf araçlardaki iç mekan ferahlığı

 

Mlada Boleslav, 3 Şubat 2015 – SKODA amiral gemisinin son versiyonuyla, markanın sahip olduğu tasarım yeteneklerini ve duygusal gücünü bir kez daha gösteriyor. Yeni SKODA Superb ferahlığı, fonksiyonelliği ve tasarımı gerçekten eşsiz bir şekilde kombine ediyor. SKODA zaten geçen seneki Cenevre Motor Show’unda SKODA VisionC şov arabasını tanıtarak markanın gelecekteki tasarım dili hakkında ipuçları verdi. Yeni Superb artık bu yenilikleri seri üretime getiriyor. Şimdi SKODA üçüncü jenerasyon Superb aracının belirli detaylarını, iç mekana yakın bir bakışla takdim ediyor.

 

Skoda mühendisleri ve tasarımcılarının hedefi süper bir iç mekanı, daha modern, elit ve sofistike görünecek şekilde yaratmaktı. İçerideki boyutlarda yapılan ileri seviye iyileştirmelerle SKODA, lüks sınıf araçlardaki kaliteyi, orta sınıftaki otomobillere getirdi. Aracın henüz görülmemiş miktardaki yaşam alanı, yeni konfor seviyesi, yeni teknik çözümleri ve yüksek kaliteli hassas işçiliğiye yeni SKODA Superb kesinlikle segmentindeki standartları belirliyor.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo