YENİ 2015 JEEP WRANGLER X YOLLARA ÇIKIYOR

Ototeknikveri     13 Şubat 2015 06:35

Belli başlı Avrupa ülkelerinde çıkacak yeni sınırlı üretim seri Jeep’in efsanevi off-road modeli Wrangler X, maharetini sıradışı ve şehirli bir görünümle kombine ediyor.

YENİ 2015 JEEP WRANGLER X YOLLARA ÇIKIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kişiselleştirme konseptinin Wrangler’ın DNA’sında olduğunun kanıtı: Geçtiğimiz 4 yılda her biri Jeep tarihindeki önemli bir yıldönümünü kutlayan ya da ismiyle Wrangler’ın ulaşabildiği zor coğrafyaları yansıtan 8 sınırlı üretim kişiselleştirilmiş model yaratıldı, hepsi lüks özelliklerle ve gelişmiş bir stille donatıldı. Wrangler modeli benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Satıldığı pazara göre 2 ve 4 kapılı versiyonları olan Wrangler X, 5 kademeli otomatik vites ve 2.8 litre 200 hp turbo dizel motor ya da 284 hp Pentastar V6 3.6 litre benzinli motor seçeneklerine sahip. 


Standart donanım özel Freedom Top gövde rengini ve 3 parçalı açılır tavanı da içeriyor. Bu sayede tüketicileri havadar bir 4x4 cabrio eğlencesi bekliyor. 2014 Paris Motor Show’da görücüye çıkan özel Wrangler X serisi favori modellerinin özel ve kişiselleştirilmiş versiyonlarını arzulayan tüketicileri hedefliyor. Wrangler X artık siparişe açık.


Jeep, tarihi boyunca her zaman kişiselleştirme konseptine sıcak bakmış bir marka. Son 4 yılda Jeep bünyesinde pek çok sınırlı üretim model yaratıldı, bunlar; "70th Anniversary Edition" 70. Yıl özel üretimi (2011), Arctic (2012), Mountain (2012), Black Edition (2012), Moab (2013), "Rubicon 10th Anniversary Edition" 10. Yıl özel üretimi (2013), Polar (2014) ve Rubicon X (2014). Bu özel üretim versiyonlar Jeep tarihindeki önemli bir yıldönümünü ya da Wrangler modelinin eşsiz sürüş deneyimi sayesinde ulaşabildiği zor coğrafyaların ya da koşulların isimlerini taşıyor. Wrangler olağanüstü sürüş kalitesi ile en zorlu koşullarda bile kesintisiz ulaşım sunuyor.


Şimdi Jeep Wrangler “X”in sırası. X, sınırlı üretim kişiselleştirilmiş modellerin ikonik off road markası Jeep’in vazgeçilmez bir parçası olduğunu yeniden kanıtlıyor. Lüks stil öğeleri ve spesifik ekipman modelin kişiliğini daha da yükseltiyor ve yeni tüketici kitlelerinin dikkatini çekiyor. Wrangler X’in cesur ve özgün ifadesi macera, orijinallik, özgürlük ve tutku gibi değerleri vurguluyor. Bu değerler tüm Jeep arabaların ve Wrangler’ın ortak değerleri. 


Wrangler Sahara versiyonu üzerine inşa edilen yeni ve özel X serisi benzersiz bir dış cephe stiline sahip. Parlak siyah süslemeli, gövde ile aynı renkteki ön panjur, çift hava girişli kubbeli (power dome) kaporta, 18” parlak siyah jantlar, Mopar tasarımı siyah yakıt doldurma kapağı ilk göze çarpan özellikler. Ek olarak, yeni Jeep Wrangler “X” özel Freedom Top 3 parçalı açılabilir tavanla birlikte geliyor. Bu da tüketicilere havadar bir  4x4 cabrio keyfi sunuyor.


Lüks kişiselleştirme özellikleri iç mekanda da göze çarpıyor. Spor kumaş süslemeli ve açık gri dikişli siyah deri kaplı koltuklar, ön koltuklarda ısıtma, tutamaklarda ve konsoldaki hava kanalı çevresinde cilalı ve seramik beyazı süslemeler iç mekanda ilk dikkat çekenler. Otomatik klima kontrolü, kontrol tuşlarını da içeren deri direksiyon simidi, ön koltuklarda ısıtma, özel Mopar paspaslar, multimedia eğlence sistemi, UConnectTM GPS uydu navigasyon sistemi, 6.5” dokunmatik ekran, 40 GB hard disk, USB port, AUX input ve DVD player tüm yolcular ve sürücü için konfor sağlıyor.


Wrangler’ın efsanevi off-road yetenekleri, 2.72:1 düşük vites aralığı oranına sahip yarı zamanlı, iki hız kademeli Command-Trac NV241 'shift-on-the fly' dört çekişli sürüş sistemi ile daha da geliştirilmiş. Bütün bu harika özellikler rafine bir stil ile birleştirilerek arabanın maceraperest doğası şehir ortamına taşınmış. Wrangler X serisi 4 elegan renk ve stil seçeneğine sahip: Parlak Beyaz, Siyah, Maytap Kırmızısı ve Baja Sarısı. Satıldığı pazara göre 2 kapılı (Wrangler) ve 4 kapılı (Wrangler Unlimited) versiyonları olan Wrangler X, 5 kademeli otomatik vites ve 2.8 litre 200 hp turbo dizel (460 Nm tork) motor ya da 284 hp Pentastar V6 3.6 litre benzinli (347 Nm tork) motor seçeneklerine sahip. 

 

Son Güncelleme : 13 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo