YENİ HONDA CR-V'NİN SÜRÜŞ VE KONFOR SEVİYESİNDEKİ GELİŞMELER

Ototeknikveri     15 Şubat 2015 10:06

Honda, yeni CR-V modelinde, en çok dikkat çeken 160 hp'lik 1.6 litrelik güçlü dizel dışında , konfor ve sürüş dinamikleri konusunda da yaptığı geliştirmelerle dikkat çekiyor.

YENİ HONDA CR-V'NİN SÜRÜŞ VE KONFOR SEVİYESİNDEKİ GELİŞMELER
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda, makyaj ile güncellediği yeni CR-V modelinde sürüş sırasında, kullanıcısına daha hzılı tepkiler verebilmesi ve daha fazla konfor sunabilmesi adına yaptığı geliştirmeleri, yeni ön süspansiyon burçları, damperler ve alt salıncak menteşelerinin geometrisinin değiştirilmesi ile sürüş ve seyir konforunun arttırılması, daha stabil bir sürüş, daha keyifli bir sürüş ve seyir için yeni direksiyon oranı ve ses izolasyonunun yanında vibrasyon azaltımı ile sürücü ve yolcular için daha sessiz ve sarsıntısız bir yolculuk keyfi olarak özetliyor. Yeni 2015 CR-V'nin şasesi bir takım güncellemeleri içeriyor, daha iyi yol tutuşu ve daha rafine bir sürüş ve seyir sunuyor. Yeni süspansiyon burçları, damperler, yeniden düzenlenmiş alt salıncak geometrisi ve diğer geliştirmeler daha yumuşak ve keyifli bir yolculuk deneyimi veriyor.

 

Yeni ve daha hafif dizel motor ön tekerleklere binen ağırlığı azaltıyor, virajlarda daha kıvrak hareket imkanı, her koşulda daha iyi yol tutuşu sağlıyor. Yeni 9 kademe vites de daha yumuşak vites geçişleri ve vites çeşitliliği ile sürüş deneyimini ciddi oranda iyileştiriyor. Otomobilden daha hızlı yanıt alınan bir sürüş için, direksiyon oranı %8 arttırılmış, yüksek hızlarda yolda engelle karşılaşıldığında arabada oluşabilen reaksiyon gecikmeleri azaltılmış, düşük hızlar için de daha keskin manevra kabiliyeti ve kıvraklık sağlanmış.


 
Yolcuları ve sürücüyü şımartmak, daha rafine ve keyifli bir deneyim sunmak için Honda mühendisleri gürültü, vibrasyon ve sertlik değerlerini azaltacak önlemler geliştirmiş. Ön kapı izolasyonu kalınlaştırılmış, yer döşemesi değiştirilmiş ve paneller, kapılar ve sütunlardaki ses emici materyaller optimize edilmiş. Kaportadaki izolasyon geliştirilerek rüzgar sesi azaltılmış. Tüm bu önlemler sonucu 2015 CR-V’nin kabini selefinden %6 daha sessiz hale getirilmiş.

Son Güncelleme : 16 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo