YENİ MİTSUBİSHİ L200 CENEVRE'DE SERGİLENECEK

Ototeknikveri     17 Şubat 2015 11:53

Mitsubishi'nin başarılı pick-up modeli L200'ün beşinci jenerasyonu, Cenevre Otomobil Fuarı'nda yer alacak.

YENİ MİTSUBİSHİ L200 CENEVRE'DE SERGİLENECEK
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

85, kez kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı, bir çok yeni binek modelin haricinde, Mitsubishi'nin başarılı pick-up modeli L200'in galasına da ev sahipliği yapacak. Aracın beşinci nesli olan yeni jenerasyon, ilk kez üretildiği 2005 yılından bugüne kadar toplam 1.3 milton adetlik satış rakamına ulaşan ilk dört neslin bu başarısını devam ettirme hedefinde. Tamamen yenilenen tasarımı ile daha sportif ve şık görünmeyi balaran yeni L200, SUV özelliklerine sahip olmasıyla öne çıkıyor. Daha güvenilir, daha sağlam ve daha konforlu olmasınn yanında manevra kabiliyeti de arttırılan yeni Mitsubishi L200'de, 2.4 litre hacimli MIVEC turbo dizel motor ile sunuluyor. 6 ileri manuel şanzıman ile kombin edilen bu motor, 169 gr/km'lik emisyon değeri ile aracın selefine oranla yüzde 17 oranında daha çevreci olmasını sağlıyor.

 

Öncüsüne göre daha kaslı ve sportif bir dış görünüme kavuşan yeni L200'in 0.40 cd'ye düşürülen hava sürtünme katsayısı, aerodinamik kayıpların azaltılmasını sağlıyor. İç mekanı selefine oranla daha genişleyen L200'ün, yeni koltukları, arttırılan yalıtımı ve daha sessiz olan motoru aracın konfor seviyesinin yükselmesini sağlamış. Gövdesinin burulma direnci yüzde 7 oranında arttırılan yeni L200, 5.9 metrelik dönüş yarıçapı ile kıvrak kullanım özellikleri sergiliyor. Artan bakım aralıkları sayesinde avantaj sağlayan yeni L200'de, 7 adet hava yastığı, ASTC, RISE gövde yapısı, yokuş kalkış destek sistemi gibi artan güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor. Tayland’da üretilen Yeni L200, 2015 yılının ikinci yarısında tüm Avrupa ve Türkiye’de satışa sunulacak.

 

Fuarda yeni L200 modeli ile dikkat çekecek Mitsubishi'nin diğer yenilikleri ise yeni konsept otomobili ve 2014 yılında Australasian Safari Rallisi’nde yarışan plug-in hibrit ralli otomobili Outlander PHEV olacak. 

Son Güncelleme : 17 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo