YENİ HONDA CR-V'DE AKSESUARLAR VE OPSİYONEL PAKETLER

Ototeknikveri     01 Mart 2015 09:00

Yeni 2015 Honda CR-V çeşitli akseuar paketleri ile birlikte geliyor ve tüketicilerin otomobillerini kişisel tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre düzenlemelerine olanak tanıyor.

YENİ HONDA CR-V'DE AKSESUARLAR VE OPSİYONEL PAKETLER
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyaj ile güncellenen 2015 Honda CR-V, çeşitli akseuar paketlerinin yanında sunduğu opsiyonel donanımları ile kullanıcıların araçlarını özelleştirebilmelerine imkan veriyor. 

 

Aksesuar paketi seçenekleri
 
Chrome Pack
Sürücüler krom aksamlar ile CR-V otomobillerini şıklaştırabiliyorlar. Bu aksesuar paketi ön panjur, arka kapak süsü, egzoz borusu kaplaması, kapılarda alt kısım süslemeleri ve sportif benzin deposu kapağını içeriyor. Bu aksesuarların tümü parlak krom.


 
Aero Pack
Aero Pack, CR-V otomobillere sofistike ve çarpıcı bir görünüm katıyor. Aksesuarlar ön ve arka tamponları, arabanın arka tarafında hava yönlendirici kanat ve şık marşpiyerleri içeriyor. 


 
Illumination Pack
Illumination Pack, ışıklandırma ile CR-V’nin dış cephesine ve iç mekanına gelişmiş bir ambiyans katıyor. İç kısımda aydınlatmalı kapı eşiği süsü ve dış cephede özel aydınlatmalar bu pakete dahil. 


 
Convenience Pack
Tüketiciler CR-V arabalarının daha uzun süre iyi görünmesi için Convenience Pack aksesuar paketini seçerek arabalarını çizilmelerden, çamurdan, kumdan ve benzeri etkenlerden koruyan ve şık bir görünüm katan aksesuarlara sahip olabilirler. Çekici kapı eşiği süsleri, ön ve arka çamurluklar ve yan koruyucular otomobili dış etkenlerden koruyor. 


 
Cargo Pack
Çok sık yük taşıyan, çok sayıda bavulu olan ya da iş veya hobiler için özel ekipmanları bulunan sürücüler Cargo Pack ile daha rahat olabilir. Bu paket benzersiz depolama çözümleri içeriyor. Özel bagaj düzenleyicisi, depolama alanı süsleri ve bir bagaj basamağı koruyucusu pakete dahil.

 
Opsiyonlar
 
Honda 3D Sound: “Müzik hiç bu kadar gerçek duyulmamıştı”
Tüm sürücüler arabalarında kendi zevklerini yansıtan iyi bir müzik sistemi ister. Sürücüler şimdi Honda arabalarındaki ses sistemine kompakt dijital sinyal işlemcisi (DSP) ekleyerek müzik dinleme deneyimlerini farklı akustik ortamlara göre geliştirebiliyorlar. Bu sayede kayıt stüdyosu saundu ya da konser salonu ambiyansı yakalamak mümkün olabiliyor. Honda 3D sound ile desibel çıkışı her frekans ve her hoparlör için optimize edilmiş. DSP ünitesi ses kalitesini arabadaki ortama ve seslere göre ayarlayarak her koşulda inanılmaz yüksek kalitede bir müzik sesi elde edilebilmesini sağlıyor. 

 

Tablet tutucu
Yolcuları eğlendirmek için CR-V araba sahipleri arabalarına bir tablet tutucu ekleyebilirler. Böylece yolcular tabletlerinden videolar ve filmler izleyebilir, oyun oynayabilir ya da epostalarını kontrol edebilir. Tablet tutucu yatay ya da dikey pozisyonda kullanılabilir, böylece video izlemeye ya da çalışma yapmaya göre istenilen pozisyona ayarlanabilir. Sistem koltuktaki baş dayama kısmına, göz hizasında kuruluyor. Tabletin tüm bağlantı noktaları ve kulaklık girişi tutucu üzerindeyken de ulaşılabilir konumda oluyor. Bu orijinal Honda aksesuarı arabanın iç mekanına mükemmel şekilde uyum sağlıyor. Elektrik bağlantısı ve kablo gerekmiyor. Ancak istenirse tablet tutucu üzerindeyken de 12V soket ile şarj edilebiliyor.


 
Trailer hitch (çekme aparatı)
CR-V sahipleri arabalarına bir çekme aparatı ekleyerek karavanlarını CR-V’ye bağlayabilirler. Motor ve vites tipine göre değişmekle birlikte, maksimum çekme kapasitesi 2000 kg. civarı. Maksimum 100 kg. dikey yükü bulunan aparatın sabit, çıkartılabilir ve toplanabilir olmak üzere 3 farklı tipi var.


 
Premium bagaj düzenleyici 
CR-V’nin taşıma kapasitesinden maksimum fayda sağlamak için otomobile premium bagaj düzenleyici eklenebilir. Bagaj düzenleyici bavul ve çantaların en güvenli ve verimli şekilde taşınabilmesini sağlıyor. Bu şık kit bir bagaj tepsisi, entegre raylar ve aluminyum teleskopik bar içeriyor.

 

Çapraz barlar ve eklentiler
CR-V’nin taşıma kapasitesini arttırmak isteyen sürücüler Honda’nın güçlü ve güvenli çapraz barlarını kullanabilir. Bir dizi tavan eklentisi ile CR-V’nizde kayak takımlarından bisiklete pek çok şeyi taşıyabilir, arabanızda yolcular için daha fazla alan ve konfor yaratabilirsiniz. Çapraz barlar 75 kilograma kadar ağırlık taşıyabiliyor.


 
Marşpiyeller
İki tip marşpiyel CR-V’ye başarılı şekilde entegre edilmiş. Asimetrik, şık marşpiyel ve simetrik tam marşpiyel seçenekleri mevcut. Marşpiyeller CR-V’ye çekici bir hava katarken arabaya giriş çıkışı da kolaylaştırıyor. 

 

Stil seçenekleri
İlave estetik dokunuşlar için bir dizi kişiselleştirme seçeneği mevcut. Krom ön panjur gösterişli bir etki bırakırken, ön ve arka Aero tamponlar arabanın aerodinamik görünüşünü tamamlıyor. Dış cephe ile aynı renkteki arka kapak aksesuarı da arabanın sportif görünümünü pekiştiriyor. 

 

Aluminyum jantlar
CR-V sahipleri pek çok farklı aluminyum jant tasarımından birisini seçebilir. Bu jantlar CR-V’nin dinamik görünümüne büyük katkı sağlıyor. 18” HYDRA elmas kesim bir yüzeyi parlak kaplama ve Rombo gümüş elementlerle kombine ediyor. 19” CURSA parlak Sparkle Silver kaplamaya sahip. 19” Sirius da yine elmas kesim yüzeyle parlak Rombo Silver elementleri kombine ediyor. 19” VEGA Black Pearl mat kaplama, 19” ORION elmas kesim yüzey, mat kaplama ve Gunpowder Black elementler ile geliyor.

 

Tüm aksesuarları iTunes ya da Google Play üzerinden indireceğiniz Honda Orijinal Aksesuarlar 2015 (Honda Genuine Accessories 2015 app) uygulamasından görüntüleyebilirsiniz.

Son Güncelleme : 01 Mart 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo