FORD'UN CENEVRE'DEKİ SESSİZ YENİLİKLERİ

Ototeknikveri     07 Mart 2015 08:17

Ford, Cenevre Otomobil Fuarı'nda, EcoSport S, Edge S, yeni S-MAX S ve Mondeo Titanium X gibi özel donanımlı modellerini de sergiliyor.

FORD'UN CENEVRE'DEKİ SESSİZ YENİLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cenevre'de, ilk defa benzinli ve dizel motor seçeneğiyle gelen yeni Focus ST, sportif küçük hatchback Fiesta ST ve 50 yıllık üretimiyle ilk defa Avrupa’da satışta olan yeni Ford Mustang de gibi modelleri ile dikkatleri çeken Ford, ayrıca mevcut yada pazara yeni sunulacak modelleri için geliştirdiği üstün özellikli ve sportif modellerini de sergiliyor. Ford'un Avrupa için geliştirdiği yeni sportif, dinamik modellerinin başında, 'S' takısı alan, tamamen yeni sportif Edge S SUV geliyor. Bu modelin dışında yeni S-MAX S ve EcoSport S ile de sportif seçenek sayını arttıran Ford, ülkemizde geçtiğimiz günlerde satışına başlanan yeni Mondeo için hazırladığı Titanium X donanım seviyesini de gözler önüne seriyor. Üstün özellikli Kuga Titanium S’in de serilendiği fuarda, markanın en önemli modellerinde olan Focus için de yenilikler bulunuyor. Fiesta'da ilk kez sunulmaya başlanan ve ülkemiz pazarında da satışa çıkan Red ve Black Edition seçenekleri, Focus'ta da yer almaya başlıyor. 

Bu modeller, dün Dünya çapında motor fuarında ilk kez sahne alan tamamen yeni Focus RS ve Avrupa’da Ford’un galasını yaptığı tamamen yeni Ford GT supercar’ın yanında markanın ön plana çıkmayan yeniliklerini oluşturuyor. Focus RS ve Ford GT, Ford’un 2020 yılına kadar 12 adet yeni performans aracı teslim edeceğinin taahhüdünü veren Ford performans ekibi tarafından geliştirildi. Ford Motor Şirketi Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri başkanı Jim Farley dedi ki: “Ford Cenevrede bizim yenilik ve performansa olan bağlılığımızın altını çizen, ağız sulandırıcı bir araç listesi sunuyor.” “Bu, bizim geniş Ford araç yelpazemizdeki mümkün olan teknolojilerimizle kendi performans araçlarımızı geliştirmemiz sayesinde oluyor.” “Ayrıca biz Ford markasını Avrupa’da SUV, Vignale ve spor modellerinde ileriye taşıyacak alanlara ciddi yatırımlar da yapıyoruz.” diye ekledi Farley. “Ford normal müşteriden özel müşterilere kadar herkese çözümler sağlamak için mümkün olan en geniş araç yelpazesine sahip olacak.”

 

Ford'un Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki tüm yeniliklerinin görüntülerine aşağıdaki galeri linkinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 07 Mart 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo