YENİ 2015 AUDİ A6 İÇ MEKAN DETAYLARI

Ototeknikveri     13 Mart 2015 11:37

Yeni Audi A6 ve Audi A6 Avant 2,912 milimetre uzun aks açıklığı sayesinde bolca alan sunuyor.

YENİ 2015 AUDİ A6 İÇ MEKAN DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Audi A6* ve Audi A6 Avant* 2,912 milimetre uzun aks açıklığı sayesinde bolca alan sunuyor. Geniş ve uzun kapılar tüm yolcular için araca kolay ve konforlu giriş çıkış sağlıyor. Basamaksız kapı destekleri açıldığında kapıların pozisyonunu koruyor, opsiyonel olarak elektrikli kapatma seçeneği de sunulmakta. Uzun boylu yolcular dahi arka kompartmanı konforlu bulacak. 

4 ayrı tipte ön koltuk seçeneği var. 10 yönlü, manuel ayarlanabilir koltuklar araçlarda standart olarak geliyor. Bel desteği, güç ayarı ve çok seviyeli havalandırma ve ısıtma da opsiyonlar arasında. Yolcunun vücut şeklini alan ergonomik koltuklar 18 yönlü otomatik ayar ve yolcunun vücut şeklini hafızaya alma özelliği sunuyor. Yan destekler ve bel desteği pnömatik olarak ayarlanabiliyor. Opsiyonel masaj fonksiyonu 5 farklı hız ayarı sunuyor ve 10 hava yastıkçığı ile yolcunun sırtına masaj yapıyor. Sportif koltuklar belirgin yan destekler, çekmeli koltuk minderleri ve bel desteği ile geliyor. “S” sportif koltuklar daha da fazla denge ve entegre baş dayanakları sunuyor.

Audi’nin yeni A6 modellerindeki kontroller net ve anlaşılır, araçlar da kolay okunur şekilde ayarlanmış. Sürücü enformasyon sistemi hız göstergesi ile takometre arasında ve 5” monokrom ekran ile geliyor (renkli versiyon 7”). Sistem tüm önemli bilgileri ve ayarları tek bir yerde topluyor, ekonomik bir sürüş stili için öneriler veren verimlilik programı da buna dahil. 

Sürücü enformasyon sistemi standart deri multifonksiyon direksiyon ile yönetiliyor. Çeşitli direksiyon varyasyonları da mevcut, otomatik vitesli modellerde vites değiştirme kontrolü de buna dahil (3.0 TDI clean diesel biturbo modelinde standart). Diğer kontrol ünitesi ise ara kanaldaki konsolda bulunan standart MMI kontrol ünitesi. Araç içi MMI monitörü (diyagonal olarak 6.5” ya da 8.0”) sistem açıldığında otomatik olarak enstrüman panelinden devreye giriyor. 

Audi A6 ve Avant’ın güçlü yönlerinden birisi de standart, yüksek verimlilikli, lüks otomatik klima. Sistemin opsiyonel dört bölgeli versiyonu arka koltuk yolcuları için bireysel kontrolleri de içeriyor. Opsiyonel göz hizası göstergesi Audi’nin bir diğer ilgi çekici noktası. Gösterge aracın navigasyon, trafik işaretleri, asistan sistemleri ve diğer bilgi, bildirim ve uygulamalarını renkli bir şekilde sürücünün göz hizasında ön cama yansıtıyor. 

Dış cephenin sportif ve elegan çizgileri iç mekan tasarımını takip ediyor. Geniş çerçeve ve sarmalama ön camın altında bir kavis çizerek ön kapılarda sona eriyor. Alçak, hafif görünüşlü gösterge paneli gergin çizgiler konseptini yuvarlayarak zarif bir şekilde sürüklüyor. Geniş, asimetrik orta konsol sürücüye doğru konumunu vurguluyor.

 

Son Güncelleme : 13 Mart 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo