YENİ FİAT DOBLO'NUN İÇ MEKAN ÖZELLİKLERİ

Ototeknikveri     19 Mart 2015 02:03

Yeni Fiat Doblo, kaliteli malzemeler, fonkiyonle çözümler ve yeni donanımlar ile güncellenen iç mekanı ile değişkenlik ve fonksiyonellik sunuyor.

YENİ FİAT DOBLO'NUN İÇ MEKAN ÖZELLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kapsamlı makyaj operasyonu ile güncellenen Fiat Doblo'nun iç mekanı fonksiyonelliğin yanında, geniş kişiselleştirme olanakları, kaliteli materyaller ve hoş renk kombinasyonları sunuyor. Yeni özelliklerin en önemlileri arasında ergonomik yönetim paneli geliyor. Panelin rengi koltuklar ve kapılarla uyum sağlıyor. Easy modeli yeni bir döşeme kullanıyor, müşterinin tercihine göre gri ve kırmızı renk seçenekleri var (her iki seçenekte de yönetim paneli gri). Doblo'nun orta donanım seviyesinin hem döşemelerde hem de yönetim panelinde gri tonları hakim. En süt donanım seviyesi ise gri ve bej olmak üzere iki yönetim paneli ve döşeme rengi seçeneği ile geliyor. Ergonomik direksiyon ve güncellenmiş kumanda paneli de yenilikler arasında.  Ek olarak, Start&Stop düğmelerine, ASR ve çift yakıtlı sisteme sahip araçlarda metan yakıt temin sistemlerine ulaşmak da yeni modelde daha kolay.

 

Yeni Doblo ayrıca pek çok pratik depolama alanı ile geliştirilmiş. Örneğin 10 inçlik bir tablet alabilen ön çekmece ve arka koltuktaki bebek veya çocuğunuzu gözlemlemek için ayna sisteminin de bulunduğu üst depo alanı sayesinde pek çok eşya, araç içinde rahatlıkla konuşlandırılabiliyor. Kısacası iç mekan kullanımı için zekice çözümler geliştirilmiş ve Doblo geniş bir ailenin tüm ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecek nitelikte. 



Yeni Fiat Doblo'da esneklik
Yeni Doblo modüler iç mekanı, katlanıp masaya dönüşebilen ön koltukları ve 2. ve 3. sıra koltukları, 5 ve 7 koltuklu iki ayrı konfigürasyonu, pratik ve ergonomik koltuk ayarları, koltuklarının tamamen çıkarılarak depolama alanının arttırılabilmesi gibi özellikleriyle kullanımda geniş esneklik sağlıyor. Yeni Doblo'nun bagaj boyutları da kategorisinde oldukça iddialı. Kısa aks açıklığına sahip versiyonda 790 litre bagaj kapasitesi bulunuyor. Uzun aks açıklığına sahip versiyonda ise bu kapasite 1050 litreye kadar çıkıyor. Arka koltuklar katlandığında depolama kapasitesi 3.200 – 4.000 litreye kadar çıkabiliyor. Arka raf farklı seviyelerde ayarlanarak daha da fazla esneklikten faydalanılabiliyor. Yeni Nesil Fiat Doblo resimlerine aşağıdaki galeri linkinden güncel Doblo fiyatlarına ise buradan ulaşabilirsiniz. 

 

Son Güncelleme : 19 Mart 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir44686 2018 fiat doblo,ların arkasından bakıldığı zaman arka amatsörleri ve yayları görünmesin ve ön kısmıda motorun altı kasası yere çok yakındır yükselmesi lazım ve ön farları olmamış ve ön çamurluklar çok yüksek biraz düşürülsün,7 koltuklu iyi olmuş.

    04 06 2017 01:53 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo