YENİ 2016 FORD GALAXY'NİN DETAYLARI

Ototeknikveri     08 Nisan 2015 11:33

Ford, MPV segmentinde yer alan büyük 7 kişilik modeli Galaxy'nin yeni neslinin ilk detaylarını yayınladı.

YENİ 2016 FORD GALAXY'NİN DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford, büyük MPV pazarında yer alan sporti seçeneği S-Max'ın ardından, daha geniş iç mekanı ile yedi kişiye kadar oturma kapasitesi sunan Galaxy modelinin yeni neslini de tanıttı. Selefine oranla ikinci sırada 10 mm, üçüncü sırada ise 40 mm daha fazla baş mesafesi sunan yeni Ford Galaxy, yeni koltuk katlama mekanizması ile fark yaratıyor. Döşeme altında toplam 20 litre kapasiteli gizli bölmelerin yer aldığı araçta, yedi kişi tam boy koltuklar sayesinde ferah bir şekilde yolculuk edebiliyor. Kapı içlerinde de 1.5 litrelik şişeleri alabilecek kadar geniş gözlerin bulunduğu yeni Galaxy'de, ayak hareketi ile açılabilen elektrikli bagaj kapağı yer alıyor. 

 

2016 Galaxy’de, sesli komut ve acil durum asistanının da bulunduğu SYNC2 bilgi&eğlence sisteminin yanında, ön kamera, arka koltuk yan hava yastıkları, otomatik uzun far sistemine sahip adaptif led farlar, eğim iniş kontrolü, devrilme kontrolü, akıllı adaptif hız sabitleyici, yaya algılama sistemi, çapraz trafik uyarısı, trafik işareti tanıma sistemi ve şerit takip destek sistemi gibi sürücü destek sistemleri de yer alıyor. 

 

Geniş bir motor gamına sahip olan yeni Galaxy'nin benzinli cephesinde iki dizel cephesine ise dört farlı alternatif bulunuyor. Yeni Ford Galaxy'nin benzinli cephesinde, S-Max'da da olduğu gibi 160 hp güç üreten 1.5 litrelik ve 240 hp güç üreten 2.0 litrelik Ecoboost motorlar yer alıyor. Tamam 2.0 litrelik ünitlerden oluşan yeni Ford Galaxy'nin dizel motor seçeneklerinden tek turboya sahip olanları 120 hp, 150 hp ve 180 hp alternatifleri ile yer alırken, çift turbolu olan seçenek 210 hp güç ve 450 Nm tork değeri ile dikkat çekiyor. 

Son Güncelleme : 10 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo