YENİ 2016 AUDİ A4, AĞUSTOS'TA TANITILABİLİR

Ototeknikveri     09 Nisan 2015 03:40

Eylül ayından yapılacak 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nde sergilenmesi beklenen yeni jenerasyon Audi A4'ün son testleri gerçekleştiriliyor.

YENİ 2016 AUDİ A4, AĞUSTOS'TA TANITILABİLİR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi'nin d segmentinde yer alan sedan modeli yeni A4, resmi olarak 2015 Eylül ayında yapılacak Frankfurt Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkacak. Geçtiğimiz günlerde 1.4 litrelik TFSI benzinli ve 1.6 litrelik TDI dizel motorlarında aralarında bulunduğu oldukça geniş bir yelpazeden oluşacak motor seçenekleri ile sunulacağı ileri sürülen yeni Audi A4, küçük hacimli motorlar sayesinde ülkemizde de daha avantajlı bir konuma gelebilecek. Yeni Audi A4 1.6 dizel ve 1.4 TFSI, motorların dışında 9 kademeli S-Tronic şanzıman opsiyonu ile de dikkat çekecek. Daha fazla güç isteyenlere 2.0 veya 3.0 litre hacimli dizel ve benzinli motor alternatiflerinin de sunulacağı yeni Audi A4'te, 2.0 litrelik dizel veya benzinli motorların elektrik motoru ile birlikte yer alacağı hibrit motor seçenekleri de sunulacak. 

Yeni Audi A4, tasarım olarak güncel A3 Sedan modeline benzer çizgilere sahip olacak. Büyük hegzagonal ön ızgarasının yanında daha ince forma sahip ön ve arka farları ile dikkat çekecek yeni A4'ün boyutları selefine oranla az da olsa artacak. Artan aks mesafesi ile daha geniş bir iç mekan sunacak yeni A4'te kullaılacak yüksek mukavemetli çelik ve alüminyum malzemeler sayesinden aracın ağırlığının güncel modelden yaklaşık 100 kg daha az olması sağlanacak. Yeni 2016 Audi A4'ün iç mekanı, Alman markanın son dönemdeki anlayışını yansıtacak. Sade bir konsola sahip olacak yeni A4'teki bir çok kontrol, vites kolu civarında toplanan düğme grubu ile sağlanacak.

Son Güncelleme : 13 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo