GELMİŞ GEÇMİŞ EN LÜKS VOLVO; YENİ XC90 EXCELLENCE

Ototeknikveri     15 Nisan 2015 06:26

Volvo, Şangay Otomobil Fuarı öncesinde, yeni XC90 modelinin en lüks olarak nitelendirdiği Excellence versiyonunu tanıttı.

GELMİŞ GEÇMİŞ EN LÜKS VOLVO; YENİ XC90 EXCELLENCE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo, 88 yıllık tarihinin gelmiş geçmiş en lüks modeli olarak nitelendirdiği yeni XC90'ın Excellence adlı özel versiyonunun, Çin'de yapılacak Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı öncesinde resmi olarak tanıttı. Volvo tasarımcı ve mühendisleri tarafından geliştirilen yeni XC90 Excellence, İskandinav üreticinin en son teknolojilerini barındırıyor. Dış tasarımında, Excellence logolarının yanında, kapı pervazları ile B ve C sütünlarındaki krom kaplamalar ile standart modellerden ayrılan yeni XC90 Excellence, en büyük farklılıkları iç mekanında barındırıyor. Yolcularına üst seviyede konfor sunubilmesi için geliştirilen XC90 Excellence, standart modellerde olduğu gibi yedi koltuk yerine sadece dört koltuk ile sunuluyor. Üçüncü sıra koltukların iptali ile daha geniş bir diz mesafesi sunan iki adet bağımsız arka koltuk, masaj ve havalandırma fonksiyonları ile iki kişi için son derece lüks yolculuklar vaat ediyor.

Katlanır masalar, bardak ısıtıcı ve soğutucuları, Orrefors imzalı el yapımı özel cam detaylar ve buzdolabı gibi özelliklerin bulunduğu aracın daha sessiz olabilmesi için Pirelli'nin özel ses izolasyon sistemine sahip lastiklerine yer verilmiş. İç mekandaki hava kalitesinin üst seviyede olabilmesi için CleanZone adlı iyonik klima sisteminin kullanıldığı XC90 Excellence'ın ön konsolun kontrast yaratan dikişlere sahip deri malzemeye tavanında ise özel hakiki nubuk kaplamaya yer verilmiş. 19 hoparlörlü Bowers & Wilkins ses sisteminin de standart olarak sunulduğu araç, güncel XC90'nın verimli motor seçenekleri ile, yıl sonunda itibaren seçilen pazarlarda satışa sunulacak. Ülkemizde siparişleri alınmaya başlanan güncel Volvo XC90 fiyatına buradan ulaşabilirsiniz. 

Son Güncelleme : 15 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo