YENİ SEAT ALHAMBRA , MAKYAJLI YÜZÜYLE ORTAYA ÇIKTI

Ototeknikveri     16 Nisan 2015 09:30

Seat, büyük MPV modeli, Alhambra'nın makyaj ile güncellenen halini resmi olarak tanıttı. Yeni Alhambra, daha ekonomik, güçlü, modern, konforlu ve güvenli.

YENİ SEAT ALHAMBRA , MAKYAJLI YÜZÜYLE ORTAYA ÇIKTI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seat'ın ülkemizde 150 hp güç üreten 1.4 litrelik TSI motor ve 7 kademeli çift debriyajlı otomatik DSG şanzıman birlikteliği ile 106.000 TL'lik başlangıç fiyatı ile satışa sunmakta olduğu büyük MPV modeli Alhambra yenilenen yüzüyle ortaya çıktı. Avrupa'da Mayıs ayından itibaren siparişleri alınmaya başlayacak ve yaz aylarında ise teslimatları yapılacak olan yeni Alhambra, selefine oranla yüzde 15 daha az tüketim ve daha yüksek performansın yanında daha fazla konfor ve güvenlik vaat ediyor. Geçtiğimiz ay yapılan Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenen mayajlı Volkswagen Sharan'a paralel olarak güncellemelerin yapıldığı yeni Alhambra'da, yeni led farlar, radyatör ızgarası ve jant seçenekleri ile fark yaratılmış. Aracın kabininde ise yeni direksiyon simidi, yeni orta konsol ve krom detaylar ile aracın daha modern görünmesi sağlanırken, yeni Easy Connect adlı bilgi eğlence sistemi ile güncel multimedya teknolojilerine yer verilmeye başlanmış. Kör nokta asistanı, anahtarsız giriş ile çalıştırma ve adaptif şasi kontrol sistemi de aracın ekstra donanım listesine eklenmiş.

 

Alhambra makyajın ardından da 1.4 litrelik TSI benzinli, 2.0 litrelik TSI benzinli ve 2.0 litrelik TDI dizel motor seçenekleriyle yüzde 15 oranında daha ekonomik tüketim değerleri vaat ederek sunulmaya devam ediyor. 150 hp güç üreten 1.4 litrelik TSI'nin yanında 220 hp güç ve 350 Nm tork üreten 2.0 litrelik TSI aracın benzinli gamını oluştururken, dizel cephesinde 115 hp, 150 hp ve 184 hp güç çıkışlarına sahip 2.0 litrelik üite yer alıyor. 115 hp'lik dizel 4.9 litrelik ortalama tüketim ve 130 gr/km'lik emisyon değerleri ile dikkat çekerken bu seçeneği dışındaki tüm motorlarda 7 kademeli DSG opsiyonu bulunuyor. 150 hp'lik dizel versiyon ise 4Drive adlı sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte de tercih edilebiliyor.

Son Güncelleme : 16 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo