VOLKSWAGEN 2015 YENİ TRASPORTER İLK BİLGİLERİ

Ototeknikveri     16 Nisan 2015 02:06

Volkswageni, yeni Transporter T6 modelinin ilk bilgilerini ve resimlerini yayınladı. Yeni Vw Transporter, keskin hatlara sahip tasarımı ve ekonomik motorları ile öne çıkıyor.

VOLKSWAGEN 2015 YENİ TRASPORTER İLK BİLGİLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Ticari Araçlar, yeni Transporter T6 modelini resmi olarak duyurdu. İlk olarak 1950'de yollara çıkan ilk Transporter'ın son temsilcisi olan beşinci jenerasyon 2003'te tanıtılmış ve 2009'da geçirdiği makyaj ile güncel görünümüne kavuşmuştu. Altıncı jenerasyon olacak yeni versiyon ise markanın güncel teknolojileri ile donatılıyor. Yeni ızgara, kızgın bakışlı ön farlar ve yenilenen hava giriş ile daa farklı bir ön yüze kavuşan yeni Transporter'ın, yan bölümünde yuvarlatılmış tekerlek yuvaları ve düz karakter çizgisi öne çıkarken arka bölümden ise yenilenen ledli stop farları ve entegre spoiler göze çarpıyor. Aracın en büyük değişiminin gerçekleştiği kabinde ise yeni tasarım ve kalite seviyesi arttırılan malzemeler ile daha modern bir ortam elde edilmiş. Yeni gösterge tablosu, metalik trimler ve 6.33 inçlik multimedya ekranına sahip bilgi eğlence sistemi bu bölümde dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Yeni multimedya sistem, sürücü ve yolcunun el hareketlerini sensörler yardımıyla algılayıp multimedya ekranını açıp kapatabiliyor. Aynı zamanda bu sensörler yardımıyla, müzik listesine göz gezdirilebilmesine ve buradan yer alan listeye şarkıların eklenip çıkarılmasına imkan sağlıyor. 

 

Yeni Transporter kalbinde ise tamamen elden geçirilen 2.0 litrelik dizel ve benzinli motorlar yer alıyor. Enine sekiz derecelik açı ile monte edilen dizel motorlardan giriş seviyesi 84 hp güç çıkışı sunarken diğerleri 102 hp, 150 hp ve 204 olarak sıralanıyor. Yeni Transporter'da görev yapan 2.0 litrelik benzinli seçenek ise 150 hp ve 204 hp alternatifleri ile sunulacak. Selefinde yer alan seçeneklere göre çok daha tutumlu performanslı olmaları ile öne çıkan bu motorlar yeni Transporter'ın öncüsüne göre yzde 15 oranında daha tutumlu olmasını sağlıyor. Yenileme operasyonun ardında yeni konfor ve güvenlik donanımlarınında eklendiği transporter'da, şehir içi aktif frenleme sistemi ve uzun far asistanı gibi özelliklerde yer alıyor. Multivan seçeneğinde ise iki renkli alcantra koltuklar, krom detaylar, 18 inçlik alaşım jantar, klimatronik klima sistemi ve deri kaplı direksiyon simidi gibi özellikler bulunuyor. 

Son Güncelleme : 16 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo