YENİ FORD MONDEO VIGNALE İLE SINIF ATLIYOR

Ototeknikveri     17 Nisan 2015 08:47

Ford, yüksek kalitesi ile öne çıkan Mondeo Vignale versiyonunu gelecek ay İngiltere'de 29 bin 45 Sterlin fiyat ile satışa çıkartıyor.

YENİ FORD MONDEO VIGNALE İLE SINIF ATLIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford, lüks orta boy araba segmentine Avrupa'da Mondeo'nun daha lüks bir versiyonu ile girmeye çalışıyor. Yeni kurulan Vignale markasının bir parçası olacak Vignale Mondeo İspanya'nın Valensiya kentindeki Vignale Center'da özel bir ekip tarafından hazırlanıyor. Vignale Mondeo'da özel Vignale Nocciola metalik boya ve deri döşemeler kullanılacak. Ford'un Active Noise Cancellation ses yalıtımı teknolojisi de Mondeo Vignale ile birlikte Avrupa'da ilk kez çıkacak. Sistem üç mikrofon kullanarak motordan gelen sesi takip ediyor ve karşı ses dalgaları göndererek motor sesini etkisiz hale getiriyor.

 

Bu modeli standart Mondeo'dan ayırmak için Ford, özgün bir üst ızgara tasarlamış, altıgen tasarım “Dark matte” metalik tonuyla renklendirilmiş ve aluminyum ile çerçevelenmiş. Krom kapı detayları, krom barlı parlak ön panjur, sütunlar ve kapı aynalarında parlak finiş dikkat çekiyor. Vignale Mondeo özel Vignale 18” jantlarla geliyor ve beyaz, gri ve siyah dış cephe rengi seçenekleri bulunuyor. LED farlar, özel ses sistemi, gelişmiş bilgi-eğlence sistemi ve son teknoloji güvenlik sistemleri de Vignale'nin artılarından.

 

Vignale Mondeo gücünü şu motor seçeneklerinden alıyor: 240 hp güç üreten 2.0 litrelik EcoBoost turbo benzinli motor, 180 hp'lik 2.0 litre TDCi turbodizel motor ve 210 h güç üreten bi-turbo TDCi. Ayrıca 187 hp güç üreten hibrit motor seçeneği de Vignale Mondeo'da tercih edilebilecek. Vignale Mondeo Nisan ayı bitmeden İngiltere'de 29 bin 45 Sterlin fiyat ile satılmaya başlanıyor. 

Son Güncelleme : 17 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo