VOLVO XC90 LOUNGE CONSOLE KONSEPTİNİ ŞANGAY'DA TANITIYOR

Ototeknikveri     21 Nisan 2015 01:50

Volvo, yeni nesil XC90 üzerinde geliştirdiği Lounge Console konseptini 2015 Şangay Otomobil Fuarı'nda gün ışığına çıkartıyor.

VOLVO XC90 LOUNGE CONSOLE KONSEPTİNİ ŞANGAY'DA TANITIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yüksek kalite yaşam standartına sahip kişiler arasında etnografik bir araştırma yaparak ihtiyaçlarını belirleyen İsveçli üretici Volvo yeni XC90 Lounge Console konseptini bu ihtiyaçlara cevap verebilecek doğrultuda geliştirildi. Bu özel konseptte, Lounge Console adlı konsol, ön yolcu koltuğunun yerini alıyor ve bir dizi ekstra fonksiyon, kolaylık ve konfor sunuyor. Geniş çalışma masası aynı zamanda bir makyaj aynasına ve mücevher, makyaj malzemeleri ya da kişisel aksesuarlar için özel bir çekmeceye sahip. Masa 90 derece dönerek geniş 17 inç medya ekranının kullanılmasına imkan tanıyor ve otomobil içinde eksiksiz bir sinema deneyimi sunuyor. Bacaklarınızı uzatıp dinlendirdiğiniz kısmın altında bir de ayakkabılar için özel bölme ve kilitlenebilen saklama kutusu var.

 

Volvo Otomobil Grubu Tasarımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Ingenlath konsept ile ilgili açıklamasında şunlara yer verdi: “Telaşlı, yoğun bir yaşam tarzı olan, etkinlikten etkinliğie, toplantıdan toplantıya koşturan insanların özel bir alana, biraz dinlenmeye, rahatlamaya ve kendilerini tazelemeye, bunu yaparken de birazcık lüksle kendilerini şımartmaya ihtiyaçları var. Lounge Console kesinlikle bu ihtiyaçları karşılamak için geliştirildi.”  Ülkemizde açıklanan Volvo XC90 fiyatına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo