2016 BUICK VERANO ŞANGAY'DA

Ototeknikveri     21 Nisan 2015 08:39

Geçen hafta ilk ipucu niteliğindeki fotoğraf yayınlanan yeni nesil Buick Verano Şangay Otomobil Fuarı'nda kamuoyuna tanıtıldı.

2016 BUICK VERANO ŞANGAY'DA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Buick, orta segment sedan modeli olan Verano'nun yeni neslini detaylandırdı. Buick Regal ile Opel İnsignia arasındaki benzerliği paralel olarak, yeni Astra'da izler taşıması ile dikkat çeken Buick Verano'nun yeni nesli şu an satışta olan güncel modelden daha rafine görünüyor. Yeni Verano özel ön panjuru ve Avenir benzeri kanat şeklinde HID xenon farları ile dikkat çekiyor. Modelde led gündüz sürüş farları da bulunuyor ve kanat şeklinde led aydınlatma arka lambalarda da devam ediyor. Continental MC5 225/45 R17 düşük yuvarlama dirençli lastiklerin kullanıldığı araçta, 10 kollu 17 inçlik alüminyum jantlar bulunuyor. General Motors'un sahibi olduğu Buick'in 2016 Verano (Çin'e özel) modeli revize edilmiş bir şasi sayesinde Çin yollarına daha iyi uyum sağlıyor.

 

Aracın kaportasının altında ise 169 hp gücünde ve 250 Nm tork veren, 4 silindirli 1.5 litrelik SIDI turboşarjlı benzinli motor yer alıyor. 0.27 hava sürtünme katsayısı ve standart olarak sunulan start-stop sistemi ile 2016 Verano'nun yakıt tüketimi 100 kilometrede 6.1 litre olarak gerçekleşiyor. Araçtaki bir diğer önemli yenilik ise 7 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzıman olan DCG'nin görev yapıyor olması. Kişisel ve dinamik bir sürüş deneyimi talep eden müşterileri hedefleyen, 2016 Buick Verano önümüzdeki yılın ikinci yarısında Çin'de satışa çıkacak. 

Son Güncelleme : 22 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo