TASARIMCISINDAN 2016 YENİ KİA OPTİMA İLE İLGİLİ DETAYLAR

Ototeknikveri     22 Nisan 2015 03:00

Kia'nın geçtiğmiz günlerde tanıttığı yeni nesil Optima modeli, markanın Şef Tasarımcısı Peter Schreyer tarafından yorumlandı.

TASARIMCISINDAN 2016 YENİ KİA OPTİMA İLE İLGİLİ DETAYLAR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki hafta önce Kia ikinci jenerasyon 2016 Kia Optima (Güney Kore'de K5 olarak da isimlendirilen) modelini duyurdu. Kia'nın Şef Tasarımcısı Peter Schreyer bir video ile Optima'yı yorumladı. Pek çok değerlendirme ve inceleme yapılarak Kia'nın en başarılı modellerinden birisi olan Optima'yı nasıl güncellediği ve yeniden yorumladığından söz edildi. Yeni Optima'yı değerlendirenler arasında bir video ile Kia'nın Şef Tasarımcısı Peter Schreyer de vardı. Videoda Peter Schreyer yepyeni Kia Optima'nın bir devrimden çok evrim geçirdiğini belirtiyor. Schreyer, Optima'nın tasarımının yolda kendini göstermek, dikkatleri üzerine çekmek üzere geliştirildiğini söylüyor. Optima özellikle bazı rakipleri ile karşılaştırıldığında oldukça iyi görünüyor.

 

Peter Schreyer bugün 5 ya da 10 yıl önceki Kia şirketinin olmadığını, arabalarının çeşitliliği, tasarımı, kalitesi ve pek çok başka açıdan Kia'nın bambaşka bir şirket haline geldiğini ifade etti. Schreyer şimdi Kia'dan yakın gelecekte neler beklemek gerektiğini düşünmenin zamanı olduğunu, 10 yıl içinde Kia'nın daha önemli bir firma haline gelip gelmeyeceğini sorguladıklarını belirtti. Hyundai ve Kia'nın en büyük araba üreticileri arasında daha da yükselip yükselmeyeceğini zaman gösterecek. 

Son Güncelleme : 22 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo