FORD'UN İSTANBUL AUTOSHOW 2015 YENİLİKLERİ

Ototeknikveri     26 Nisan 2015 11:53

Ford, 2015 İstanbul Autoshow Fuarı'nda, C-Max, S-Max, Ecosport, Edge ve Mustang gibi bir çok yeni modeli ülkemizde ilk kez sergileyecek.

FORD'UN İSTANBUL AUTOSHOW 2015 YENİLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Mondeo ile başladığı 2015 yılında, dizel otomatik kombinasyonuna sahip Focus ailesini pazara sunarak daha da ivme kazanmayı planlayan Ford, İstanbul Autoshow 2015 Fuarı'nda da bir çok yeni modelinin yanında mevcut modellerinin yeni versiyonlarını ilk kez sergileyecek. 2015'i otomobil yılı olarak ilan eden Ford, İstanbul Autoshow 2015 kapsamında, yeni Mustang, makyajlı C-Max ve Grand C-Max, yeni S-Max, Edge ve Ecosport modellerini gözler önüne serecek. Yeni nesil S-Max modelini lüks ve premuim özellikler barındıran Vignale serisi ile sergileyecek olan Ford, ayrıca yeni Mondeo Vignale'yi de otomobil severlerin beğenisine sunacak. Ford fuar kapsamında güncel modellerinin yanında, Fiesta S2000, Fiesta ST ve Focus ST modellerini de sergileyecek. 

 

Kaynak: focusclubtr.com

 

Ford'un konu ile ilgili basın bülteni;

İstanbul Autoshow’da Ford rüzgarı esecek
2015 yılını “Otomobil Yılı” ilan eden Ford, İstanbul Autoshow’da performanstan lüks segmente uzanan geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Ford, 2015 “Otomobil Yılı” yeniliklerini 22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İstanbul Autoshow 2015’te sergileyecek. 50 yıllık Amerikan spor otomobil efsanesi Mustang, Avrupa yollarına çıkmaya hazırlanırken, Autoshow’da Türkiye prömiyeri gerçekleşecek. Yeni binek araçlarıyla beğeni kazanan Ford, pazara sunacağı yeni C-MAX ve S-MAX modellerini de ilk defa Autoshow kapsamında sergileyecek. Focus ST ve Fiesta ST perfomans araçlarının da rüzgarının eseceği Ford standında, EcoSport ve Edge SUV segmentinde tanıtımı gerçekleşecek yeni modeller olacak. Ford standında ayrıca Ford’un lüks araç segmentine kattığı yeni konsepti olan Vignale araçları Autoshow ile Türkiye’de ilk kez görücüye çıkacak. Ford Otosan basın toplantısı 21 Mayıs saat 10.30’da Ford standında gerçekleştirilecek. 

Son Güncelleme : 26 Nisan 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo