VW SCIROCCO GTS FİYATI ALMANYA'DA 31 BİN EURO'DAN BAŞLAYACAK

Ototeknikveri     01 Mayıs 2015 03:28

Volkswagen, Şangay Auto Show'da tanıttığı yeni Scirocco GTS modelini Almanya'da 31.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

VW SCIROCCO GTS FİYATI ALMANYA'DA 31 BİN EURO'DAN BAŞLAYACAK
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW, yenilenen Scirocco GTS modelinin Almanya fiyatını duyurdu. Geçen ay yapılan Şangay Auto Show'da tanıtılan yeni Scirocco Almanya'da 31 bin Euro fiyatla satılacak. 220 hp güç üreten 2.0 litrelik turbo beslemeli 4 silindirli benzinli motora sahip Scirocco GTS, 6 kademeli manuel ya da DSG vites seçeneğiyle geliyor. 6.5 saniyede saatte 100 kilometre hıza ulaşabilen Scirocco GTS'in maksimum hız ise saatte 246 kilometre. Manuel şanzıman ile 100 kilometrede 6.1 litre yakıt harcayan ve kilometre başına 142 gram CO2 salınımı olan Scirocco GTS'in DSG ile donatılmış versiyonu ise kilometrede 6.4 litre yakıt harcıyor ve CO2 salınımı kilometre başına 148 gram. 

 

Kırmızı fren kaliperi, yeni 18 inç Norwich alüminyum jantlar, daha agresif tamponlara sahip R-Line paketi, eşik çıkıntıları, tavan spoyleri ve difüzör VW Scirocco'da bulunacak diğer özellikler. Ön tamponda entegre sis lambaları ve parlak siyah ön panjur da dikkat çekiyor. Opsiyonel donanımlar arasında 19 inç Lugano alüminyum jantlar ve gövde şeritleri de var. Scirocco GTS'in iç mekanında, kapı eşiklerinde GTS logosuna, deri kaplamalı, kırmızı dikişli ve logolu direksiyona yer veriliyor. Spor koltuklar ve golf topu şeklinde vites kolu da aracın kimliğini belli ediyor. 

Son Güncelleme : 01 Mayıs 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo