YENİ 2015 TOYOTA AURİS'DE GÖRSEL OLARAK NELER DEĞİŞTİ?

Ototeknikveri     19 Mayıs 2015 12:24

Toyota'nın kapsamlı makyaj ile güncellediği yeni 2015 Auris'in tasarım açısından güncel modelden farklılıkları.

YENİ 2015 TOYOTA AURİS'DE GÖRSEL OLARAK NELER DEĞİŞTİ?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kapsamlı bir şekilde revize edilen Toyota Auris ilk olarak Mart ayında yapılan Cenevre Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkmıştı. Önümüzdeki günlerde İstanbul Autoshow Fuarı'nda da sergilenecek olan ve yıl içerisinde ülkemizde de satışa çıkacak yenilenen Auris, yeni bir motor serisi, tazelenmiş bir görünüm, gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforlu bir iç kabin ile birlikte geliyor. BMW kaynaklı 1.6 litrelik dizel motorun manuel şanzıman ile görev yapacağı yen Auris'teki bir diğer önemli motor yeniliği de 1.2 litrelik turbo beslemeli benzinli motorun hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleri ile sunulacak olması. 

   

Ön panjur yenilenmiş logo kısmı ile dikkat çekerken, farkların daha yuvarlatılan formu öne çıkıyor. Tamponu yeniden şekillendirilen aracın alt hava giriş artık daha uzun ve geniş. 

Yüzgeç tipi anten ve yeni iki renk tonlu alüminyum jantlar ilk göze çarpanlar. Yeni dış cephe rengi seçenekleri de mevcut. Fotoğraftaki yeni Auris'in gövde rengi listeye yeni eklenen gökyüzü mavisi.

   

İki renk tonlu arka lambalar, yeniden şekillendirilmiş tampon, gizlenen egzoz çıkışı ve yeni hibrit logosu arka kısımdaki yenilikler.

   

Dokunmatik multimedya düğmeleri dikkat çekiyor ve kontrol paneli etrafında piyano siyahı kullanılmış. Panelin en alt kısmında deri görünümlü kaplama kullanılmış. Klima düğmeleri daha hassas ve işlevsel hale getirilmiş. 4.2 inç renkli bilgilendirme ekranı ve etrafındaki yenilenmiş düğmeler de dikkat çekiyor.

Son Güncelleme : 19 Mayıs 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo