VOLKSWAGEN TİGUAN'A YENİ MOTORLAR VE MULTİMEDYA SİSTEMLERİ

Ototeknikveri     28 Mayıs 2015 04:02

Volkswagen, kompakt SUV segmentindeki modeli Tiguan'ın, motor ve multimedya sistemlerinde güncelleme yapıyor.

VOLKSWAGEN TİGUAN'A YENİ MOTORLAR VE MULTİMEDYA SİSTEMLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen, yedi yıldan fazla bir süredir en popüler modellerinden birisi olan Tiguan'ı yeni model yılı için güncelliyor. Güncellemenin kapsamında önemli bazı donanım özelliklerinde yenilikler ve motor revizyonu yer alıyor.Yeni nesil motorların yanı sıra, kompakt SUV aynı zamanda yeni radyo ve radyo navigasyon sistemleri ile güncellendi. Modernize edilen motor serisinin dizelleri artık daha fazla güce sahip. 2.0 litre hacimli TDI ünitlerden 140 hp motorun güç çıkışı 150 hp'ye çıkartılırken 177 hp'lik motor da artık 184 hp gücünde. Aynı zamanda CO2 emisyonları da km başına 17 gram kadar azaltılmış ve tüm motorlar EU6 emisyon standartlarına uyumlu hale getirilmiş.

 

Tiguan'daki yeni nesil modüler multimedya matriksini temel alan eğlence sistemleri de güncellenmiş. Önceki radyo sistemleri Composition Colour ve Composition Media ile değiştirilmiş (renkli dokunmatik ekran, sekiz hoparlör ve bir dizi harici cihaz bağlantı seçeneği). Araçta artık Discover radyo navigasyon sistemi kullanılıyor ve bu sistem standart olarak Volkswagen online hizmetler paketi Guide & Inform ile birlikte geliyor. Composition Media ve Discover Media opsiyonel olarak App Connect ile birlikte de sipariş edilebiliyor. Bu özellikle birlikte Volkswagen, Apple ve Google marketlerinden çok çeşitli akıllı telefon uygulamalarının entegrasyonu ve kullanımına da olanak tanıyor. 

 

Ayrıca Media Control özelliği ekletme seçeneği de mevcut. Multimedya sisteminin bu yeni uygulama temelli uzantısı fonksiyonların (radyo istasyonu seçmek, navigasyon bilgileri girmek vs.) arkadaki yolcularca bile bir tabletten kolayca kontrol edilmesine izin veriyor. 

Son Güncelleme : 28 Mayıs 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo