MAKYAJLI RENAULT CAPTUR 2016 YENİ TEKNOLOJİLERLE GELİYOR

Ototeknikveri     03 Haziran 2015 01:03

Renault Tasarım Şefi, Captur'a yapılacak makyaj operasyonunda, görüntüsel değişikliklerin çok baskın olmayacağını söyledi.

MAKYAJLI RENAULT CAPTUR 2016 YENİ TEKNOLOJİLERLE GELİYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2013 Cenevre Motor Show'da tanıtılan Renault Captur, Avrupa Birliği'ndeki SUV segmenti içinde büyük etki yarattı. 22 ay içinde arabanın üretimi 300 bin adeti aştı. Captur güncelliğini korumak adına hafif bir makyajdan geçecek. Öte yandan makyajın modelin başarısını etkilememesi için iyi bir denge sağlanması gerekiyor. Renault Başkan Yardımcısı Laurens van den Acker bu konuda “Eğer başarıya ulaşmamış bir modeliniz varsa sıkı bir makyajla büyük değişim yaratabilir ve başarı şansını yakalayabilirsiniz. Ama Captur gibi zaten çok başarılı olmuş bir modeliniz varsa makyajda çok dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde altın yumurtlayan tavuğu kesersiniz.” diyor.

 

Dolayısıyla arabanın ruhunu bozmadan, büyük görüntüsel değişiklikler yaratmayacak, daha çok teknolojik güncelleme niteliği taşıyan bir makyaj gerçekleştirilecek. Işıklandırma sistemi, teknolojiler ve bağlanabilirlik en fazla güncellenecek üç nokta. Arabaya daha büyük ekranlı multimedya sistemi ve akıllı telefon entegrasyonu gelecek. Captur güncellenmiş haliyle önümüzdeki yıl yani piyasadaki üçüncü yılını doldururken gün ışığına çıkacak.

Son Güncelleme : 03 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo