VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN 1.0 TSI BLUEMOTION GÜN IŞIĞINA ÇIKTI

Ototeknikveri     08 Haziran 2015 04:19

Standart Golf hatchback için 1.0 TSI BlueMotion versiyon çıkartan Volkswagen, Golf Sportsvan için de 1 litre TSI BlueMotion motor alternatifini de sunmaya başlıyor.

VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN 1.0 TSI BLUEMOTION GÜN IŞIĞINA ÇIKTI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen geçtiğimiz yıl pazara sunduğu Golf Sportsvan modelinde geçtiğimiz günlerde Golf'te de yer vermeye başladığı 1.0 litrelik TSI benzinli motor seçeneğini sunmaya başlıyor. 1 litre hacimli ve üç siindirli olan bu yeni motor 115 hp güç ve 200 Nm trok üretiyor. Golf Sportsvan'ın premium segmentte yer alan rakipleri olan Mercedes B Serisi ve BMW 2 Serisi Active Tourer gibi modellerde bu hacimde bir motor seçeneği yer almazken, Ford uzunca bir süredir C-Max modelinde 1.0 litrelik Ecoboost motoru 100 hp ve 125 hp alternatifleri ile birlikte sunuyor. Özel düşük dirençli lastikler ve yeni ön ızgara gibi bir dizi tüketimi azaltmaya yönelik önlemlerinde alındığı araç, hem nauel hem de otomatik şanzıman ile sunuluyor. Vw Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotion, manuel vites ile 100 kilometrede 4.5 litre, DSG ile 100 kilometrede 4.6 litre yakıt tüketiyor. Golf Sportsvan 1.0 TSI, 10.4 saniyede sıfırdan saatte 100 kilometre hıza çıkabiliyor.

 

Araç Almanya'da, 22 bin 625 Euro'dan bşlayan fiyatlarla satılacak. DSG şanzımanlı versiyon ise 24 bin 500 Euro fiyatla sunulacak. Sürgülü arka kapı ve 590 litre bagaj hacmi aracın önemli avantajlarından. Standart Trendline donanım seviyesi 15 inç alüminyum jantlar, klima kontrolü, ayarlı kolçaklar ve TFT multimedye ekranı içeriyor. Comfortline donanım seviyesinde ise 16 inç tekerlekler, Park Pilot sistemi ve geniş dokunmatik ekran bulunuyor.

Son Güncelleme : 09 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo