2016 KİA SPORTAGE BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

Ototeknikveri     10 Haziran 2015 12:02

2016 yılında yollara çıkacak yeni nesil Kia Sportage, bir kez daha kamuflajları ile görüntülendi.

2016 KİA SPORTAGE BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2016 Kia sportage modelinden yeni fotoğraflar geldi. Fotoğraflarda görülen ve aracın tamponlarında yer alan dörtlü LED farlar yeni nesil K5-Optima'da da kullanılıyor. Arabanın arka kısmında ise çok büyük değişiklikler bulunmuyor. Yeni LED lambalara yer verilmiş ve hafif bir makyaj yapılmış. Park, sinyal ve sis lambaları önceki model ile neredeyse aynı. İç kabine bakıldğında ise; direksiyon simidinin yeni Optima ile benzer olduğunu göze çarpıyor. Direksiyon üzerindeki düğmelerinde değişiklik yok. Gösterge paneli tasarımı ise Sorento ve Sedona ile benzerlik taşıyor. 7 inç dokunmatik ekran modelin önemli özelliklerinden.

 

Kia dördüncü nesil Sportage modelini Eylül'de piyasaya çıkartacak. Bir dizi benzinli direkt enjeksiyon ve dizel motorlar, küçük turbo motorlar ve 7 kademe çift kavramalı şanzıman Sportage'ın güç aktarım mekanizması seçenekleri arasında. Sportage için sunulacak 1.7 CRDi 131 hp dizel seçeneği ülkemiz dışında Avrupa piyasasındaki en favori motorlardan bir olma potansiyeline sahip. 1.6 GDi ünite temel benzinli motor olacak, 185 hp çıkış gücüne sahip bir turbo varyasyonu da Avrupa'ya özel olarak sunulacak. 1.2 T-GDi 132 hp küçük turbo motor seçeneği de henüz onaylanmamış ama seride yer alabilecek seçeneklerden.

 

Güney Kore piyasasında ise seçenekler 1.7 CRDi ve 7 kademe DCT vites kombinasyonu, 2.0 CRDi dizel motorlar ve bir 2.0 T-GDi motor ile kısıtlanmış.

Son Güncelleme : 10 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo