2016 FORD RANGER WILDTRAK DETAYLANDI

Ototeknikveri     11 Haziran 2015 04:20

Ford yeni Ranger Wildtrak'i Tayland'da tanıttı. Yeni Ford Ranger Wildtrack, daha agresif görünümünün yanında daha ekonomik, ve güvenli olmasıyla öne çıkıyor.

2016 FORD RANGER WILDTRAK DETAYLANDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sağlam ve heybetli bir araç isteyen müşterileri cezbetmek üzere tasarlanmış Wildtrak özgün bir dış cephe tasarımına ve sportif bir stile sahip. Özel grafikler, koyu likit metalik gri aksanlar ve sis lambalarının yanı sıra araçta 18 inç alüminyum jantlar yer alıyor. Wildtrak, Aluminum Metallic (metalik alüminyum gri), Black Mica (siyah mika), Cool White (soğuk beyaz), Metropolitan Gray (gri) ve Pride Orange (turuncu) olmak üzere 5 renkte gelecek. İç kabinde özgün döşemeler, gösterge paneli ve hava girişleri çevresindeki lüks yüzeyler ve 8 inç ekranlı SYNC 2 bağlanabilirlik sunan multimedya sistemi dikkat çekiyor.

 

Ford Ranger Wildtrack gücünü 3.2 litre Duratorq TDCi 5 silindirli dizel motordan alıyor. Çıkış gücü 200 hp olan motor 470 Nm tork üretiyor. Duratorq TDCi motor, Ranger Wildtrack'ta 6 kademeli otomatik vites ve elektronik kilitli arka diferansiyel ile birlikte görev yapan dört tekerlekten çekiş sistemiyle kombine edilmiş. Öncüsüne göre yüzde 18 oranında daha ekonomik olan 3.2 litrelik dizel motorun haricinde Ford Ranger Wildtrack'ta ayrıca 160 hp güç ve 385 Nm tork değerine sahip 2.2 litrelik Duratorq 4 silindir TDCi dizel motor da tercih edilebiliyor. Bir çok ileri seviye güvenlik donanımının da sunulmaya başlandığı Ranger Wildtrak, 23 cm'lik yerden yükseliği ve 80 cm derinliğindeki sulardan geçebilmesi ile arazide başarılı bir sürüş kabiliyetine sahip olduğuna işaret ediyor. 

Son Güncelleme : 11 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo