2016 JAGUAR XJ MAKYAJLI YÜZÜYLE ORTAYA ÇIKTI

Ototeknikveri     16 Haziran 2015 04:15

Jaguar bir dizi güncellemeden geçirilmiş 2016 model XJ sedan modelini tanıttı.

2016 JAGUAR XJ MAKYAJLI YÜZÜYLE ORTAYA ÇIKTI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jaguar'ın amiral gemisi modelinde yapılan makyaj operasyonunun ardından ortaya çıkan görüntüsel farklılıklarda daha büyük ve dik tasarlanan ön panjur, krom kaplanan hava girişlerinin kanatları ve revize edilen full led farlar öne çıkıyor. J şeklindeki LED arka lambalar ve oval egzoz çıkışları ise XJ'ye daha özgün bir görünüm kazandırıyor. Makyaj ile yapılan en önemli değişiklik lüks Autobiography versiyonunun seçenekler arasında eklenmesi. Uzun aks mesafesi ve 20 inç Maroa alüminyum jantlara sahip versiyonun ön tamponunda krom hava girişleri, içeride kontrast dikişli kapitone yarı anilin deri döşemeler dikkat çekiyor. Deri tavan döşemesi, aydınlatmalı paslanmaz çelik kapı dış sacı, meşe kaplamalar ve kaydırma ile masaj fonksiyonlu kişisel koltuklar lüksü en üst düzeye çıkartıyor. Arka koltuk multimedya sistemi 10.2 inç katlanır HD ekran ile yolculara keyifli anlar sunuyor.

 

Jaguar XJ serisini R-Sport modeli ile genişletiyor. Bu versiyon 3 parçalı ön hava giriş, yeni yan pervazlar, yan menfezler ve arka spoyler ile diğerlerinden ayrılıyor. Pencere çevreleri, arka saçak ve ön panjur parlak siyah bir kaplamaya sahip. 20 inç jantlarda ise Mataivia tasarımı görülüyor. Kabin içinde spor koltuklar, R-Sport direksiyon, piyano siyahı karbon fiber kaplama ve Jet tavan döşemesi sunuluyor.

 

2016 model yılı araçlar yeni elektrikli direksiyon sistemi ile gelecek. Elektrikli direksiyon yanıt hızını arttırdığı gibi yakıt tüketimini de düşürüyor. Ayrıca opsiyonel bir dış cephe siyah renk paketi, en yeni güvenlik ve sürüş yardım sistemleri, çift J-blade gündüz sürüş ışıkları ve düşük çekişli bölgelere uygun ASPC (All-Surface Progress Control) teknolojisi sunuluyor.

 

2016 Jaguar XJ bu sonbahar İngiltere'de 58 bin 690 Sterlin'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. XJ LWB 5.0P S/C Autobiography versiyonunda fiyat 100 bin Sterlin'e kadar çıkacak.

Son Güncelleme : 16 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo