HONDA AMERİKA'NIN YENİ CİVİC İLE GELECEK VİZYONU

Ototeknikveri     17 Haziran 2015 11:55

Honda Amerika, yaptığı açıklama ile çevre dostu ürünler geliştirme vizyonuna bağlı kalacağına işaret ediyor.

HONDA AMERİKA'NIN YENİ CİVİC İLE GELECEK VİZYONU
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda Amerika yaptığı açıklama ile gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi; İşte o açıklama;

Ürün portfolyomuzu güçlendirmek ve müşterilerimizin değişen beklentilerine, piyasadaki büyüme fırsatlarına ve toplumun ihtiyaçlarına uyumlamak adına çok önemli adımlar atarken, çıkarttığımız yeni ürünlerle tarihimizdeki en güçlü ve en yakıt tasarruflu seriyi yaratıyoruz. Bu çabamız yeni nesil güç aktarım mekanizmaları, daha verimli motor, vitesler ve yeni hibrit sistemler sayesinde başarılı oluyor. Sonuç olarak, binek araba klasmanında Fit, Civic ve Accord, hafif ticari araç klasmanında HR-V, CR-V, Pilot ve Odyssey gibi yüksek hacimli ürünlerimiz zaten sınıfının en iyi yakıt tasarrufuna sahipler.

 

Bu liderliği daha da ileri götürerek bu sonbaharda yepyeni 10. nesil Civic'de yüksek sürüş keyfi ve performans, sınıfında lider yakıt verimliliği ve güvenliği birarada sunacağız. Civic'deki iki yeni motorla, ilk turbo motorumuz da dahil, EPA yakıt ekonomisi testlerinde 100 kilometrede 5.8 litre değerini tutturarak sınıfın en iyi yakıt tasarrufunu sağlamayı hedefliyoruz.

 

Geleneksel motor teknolojisi ile bu yakıt tasarrufu seviyesini sağlayabildiğimiz için Civic serisi artık hibrit ya da doğal gazlı versiyonlar içermeyecek. 2015 model yılı sonunda bu ürünlerin üretimini durduracağız.

 

Honda uzun yıllardan beri gücünü CNG'den (sıkıştırılmış doğalgaz) alan taşıtlar sundu. Son 15 yılın çoğunda özel CNG taşıt üreten tek firma olduk. Bu bağlılığımıza rağmen, doğal gaz dolum istasyonlarının yetersiz kalması ve tüketici talebinin düşük seyretmesi bizi zorladı. Civic Natural Gas modelimizin üreitmi Hindistan fabrikamızda sona erdi ancak CNG sertifikalı bayilerimizle mevcut müşterilerimize en üst düzeyde destek sunmaya devam edeceğiz.

 

Civic Hybrid müşterilerin hibrit teknolojisi ile tanışması ve sevmesi için çok önemli bir rol oynadı ve şu anda da ana akım kompakt sedan arabalar arasında tek hibrit varyasyon. Gelecek için iki motorlu hibrit sistemine daha fazla odaklanacağız. Bu yolla tüketici beklentilerine daha iyi yanıt vereceğimizi ve daha düşük CO2 emisyonları sağlayacağımızı düşünüyoruz.

 

Accord için bir plug-in hibrit versiyon sunmayacağız ancak gelecek yıllarda inovatif iki ve üç motorlu hibrit sistemlerimizi yaygınlaştıracağız. Accord hibrit şu an ABD'de en verimli 5 kişilik sedan model. Yeni Accord Hybrid 2016'nın ilk aylarında çıktığında Honda'nın yeni nesil iki motorlu hibrit sistemi ile tasarruf ve performans anlamında çıtayı daha da yükseltecektir. Dahası, iki motorlu sistemin üretim metodlarında yapılan geliştirmeler ile Accord Hybrid satışlarında güçlü bir artış yaşanacaktır.

 

Aynı zamanda çeşitlilik gösteren talepleri karşılamak ve çevreye duyarlı müşterilerimizi memnun etmek için elektrikli araçlarımızı geliştirmeye de devam ediyoruz. 2016'da çıkacak yeni nesil yakıt pilli arabamız ile birlikte göreceğiniz üzere tamamen yeni nesil bir dizi araba geliştiriyoruz. Bu seri yepyeni bir pilli elektrikli model ve plug-in hibrit model ile devam edecek.

 

Honda bir dizi yeni güç aktarım mekanizması teknolojisi sayesinde sınıfının en iyi yakıt ekonomisine sahip araçlar sunmakta kararlıdır. Geliştirdiğimiz tamamen yeni nesil elektrikli arabalarla liderliğimiz gelecekte de devam edecek. Bu süreçte tarihimizdeki en güçlü ve en dengeli araba serisini yaratıyoruz.

 

Daha sürdürülebilir mobilite vizyonumuza bağlı kalmaya devam ediyoruz ve her zamankinden daha keyifli, daha verimli ürünler sunacağımız için çok heyecanlıyız.

Son Güncelleme : 18 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo