OPEL MOKKA 1.6 DİZEL 110 HP DETAYLARI

Ototeknikveri     23 Haziran 2015 04:22

Opel, Mokka modeli için yeni bir giriş seviyesi 1.6 litrelik dizel motor hazırladı. Yeni Opel Mokka 1.6 dizel 110 hp gücünde.

OPEL MOKKA 1.6 DİZEL 110 HP DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel Mokka Almanya'da sınıfının en başarılı SUV arabası ve Avrupa çapında Opel'in gerçek bir temsilcisi. Şu ana kadar model 400 bin kez sipariş edildi. Artık bir Opel Mokka sürmek eskisinden daha da ucuz ve güvenli. Opel Mokka ile sessiz (whisper) dizel dünyasına giriş artık eskisinden 500 Euro daha az fiyatla yani 24 bin 185 Euro'dan başlayan fiyatlarla mümkün. Ek olarak, çığır açan kişisel bağlanabilirlik ve hizmet asistanı Opel OnStar da SUV ile birlikte gelen özelliklerden. Müşteriler sportif Black Roof Edition spor donanım seviyesini de seçebiliyor.

 

Opel Mokka için iki sessiz dizel motor seçeneği

Modern şasi ve güç aktarım mekanizmaları teknolojileri Opel Mokka'nın başarısının iki sebebi. 100 kW/136 hp 1.6 CDTI motor piyasaya çıkışını başarılı SUV'nin içerisinde kutladı (ortalama yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları: 6 kademe manuel vitesle 4.3 – 4.1 l/100 km, 114-109 g/km). Şimdi 81 kW/100 PS güç çıkışına sahip daha küçük ve sessiz dizel kardeşi de Mokka ile birlikte sunuluyor. Yeni giriş seviyesi dizel bir kez daha başarılı yanıt hızı, yumuşak çalışması ve düşük yakıt tüketimi ile etkiliyor.

 

Motor 2000 rpm'den itibaren 300 Nm tork değerine sahip. 6 kademe manuel vitesle kombinasyon halinde, turbo dizel ile Mokka sıfırdan saatte 100 kilometre hıza 12.5 saniyede çıkabiliyor. 5. viteste saatte 80 kilometreden 120 kilometre hıza ise 11.8 saniyede çıkılabiliyor. Aynı zamanda yüksek teknolojili motor yakıt tüketimini azaltıyor. 81 kw/110 hp Mokka 100 kilometrede yalnızca 4,3 – 4.1 litre dizel yakıta ihtiyaç duyuyor. CO2 emisyonu ise kilometre başına 109 gram.

 

Gerçek yardım: Kişisel bağlanabilirlik ve hizmet asistanı Opel OnStar

Opel güç aktarım mekanizmaları sektörüne yüksek teknoloji sunmakla kalmıyor, güvenlikte de standartları belirliyor. Mokka şimdi kişisel bağlanabilirlik ve servis asistanı Opel OnStar ile birlikte sipariş edilebiliyor. Sistem müşterilere bir dizi güvenlik ve konfor hizmetleri sunuyor. Bunlar arasında otomatik kaza bildiriminden yol yardımına, güçlü mobil 4G/LTED Wi-Fi noktasına kadar pek çok özellik var. Bağlanabilirlik ve hizmet asistanı Cosmo donanım seviyesi ile standart olarak geliyor. Ek olarak, Enjoy ve Black Roof Edition versiyonları için 490 Euro fiyatla sunuluyor. OnStar aboneleri ilk 12 ay boyunca tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanabiliyor.

 

Yeni Black Roof Edition donanım seviyesi Mokka serisine daha da fazla renk ve parıltı katıyor. Bu versiyon parlak siyah çatı ve kapı aynaları ile geliyor. Dahası, iki kez yılın şirket arabası, iki kez de yılın dört çekişli arabası seçilen model için renk seçenekleri de arttırılmış. Müşteriler artık Mokka'yı True Blue metalik ya da Abalone White renk tonlarında sipariş edebiliyorlar.

Son Güncelleme : 25 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo