MERCEDES, YENİ NESİL KOMPAKT AİLESİ İÇİN YATIRIM YAPIYOR

Ototeknikveri     01 Temmuz 2015 06:04

Mercedes, kompakt model üretim merkezi olan Rastatt tesislerine 2020 yılına kadar 1 milyar Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor.

MERCEDES, YENİ NESİL KOMPAKT AİLESİ İÇİN YATIRIM YAPIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes, kompakt model ailesinin bir sonraki nesilinin üretimini desteklemek için Rastatt fabrikasında yaklaşık bir milyar Euro'uk yatırım yapmayı planladığını açıkladı. Güncel A Serisi, B Serisi, CLA, CLA Shooting Brake ve GLA modellerinin yerini alacak yeni nesil araçların ne zaman yollara çıkacağı hakkında bilgi verilmeyen açıklamada, yatırımım şimdilerde başlayacağı ve 2020 yılına kadar devam edeceği belirtldi. 
Yapılan iyileştirmelerle mevcut üretim kapasitesinin de artırılması hedeflendiğinden 250 yeni çalışan istihdamı da gerçekleştirileceği vurgulandı. Açıklamada, Mercedes-Benz yönetim kurulu üyesi Markus Schäfer, Rastatt tesisi için hazırladıkları dönüşüm planı ile kompakt otomobillerinin yeni nesillerinin başarılı üretimi için temel atıldığını belirtti. Bu çalışma ile üretimde esneklik ve verimlilik konularında önemli kazanımlar elde edileceğini ve aynı zamanda, Mercedes'in Rastatt tesisinin markanın küresel üretim ağı içinde kompakt otomobiller için en önemli tesis olarak konumu rolünü güçlendireceğini belirtti. 

Son Güncelleme : 01 Temmuz 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo