SSANGYONG MOTOR TIVOLI 1.6 DİZELİ KORE'DE TANITTI

Ototeknikveri     19 Temmuz 2015 10:20

Ssangyong, yeni Tivoli modelinin 1.6 litrelik dizel motora sahip versiyonunu anavatanında tanıttı.

SSANGYONG MOTOR TIVOLI 1.6 DİZELİ KORE'DE TANITTI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ssangyong Motor kompakt SUV piyasasındaki varlığını Euro 6 uyumlu, yüksek güçlü ve yakıt tasarruflu Tivoli dizel ile arttıracağını duyurdu. Firma yeni versiyonun Tivoli'nin başarı hikayesini sürdürmesini bekliyor. 6 Temmuz'da firma CEO'su Choi Johng-sik, firma yöneticileri, çalışanlar, medya ve diğer misafirlerin katılımıyla Gangwon bölgesindeki Inje kentinde yer alan Speedium'da modelin tanıtımı yapıldı. Misafirlerin Tivoli Dizelin sürüş performansı ve yakıt tasarrufunu deneyimleyebilmeleri için etkinlikte bir test sürüşü programı da gerçekleştirildi. Ocak 2015'teki çıkışından beri benzinli Tivoli kompakt SUV piyasasında duyusal tasarımı, geniş iç kabini, sınıfının en iyi güvenlik özellikleri ile büyük etki yarattı ve Ssangyong'un satışlarını arttırdı. 

 

Son 3 yıldır geliştirilmesi devam eden Euro 6 e-XDi160 dizel motor mükemmel sürüş ve yakıt tasarrufu sunuyor. Motorun çıkış gücü 115 hp ve aracın yakıt tüketimi Kore standartına göre 6.5 litre. Tivoli 1.6 dizel 1500 – 2500 devir aralığında maksimum tork vererek iyi bir sürüş performansı sağlıyor. Gücü, sürüş performansı ve kalitesiyle meşhur Aisin 6 kademe otomatik vites de Tivoli dizelin keyifli sürüş konseptini tamamlıyor. 

Tivoli Kore yollarına özel geliştirilmiş, çeşitli jeolojik özelliklere ve sürüş koşullarına uyumlu motoru ve şanzımanı, sınıfının en iyi güvenliği, iç kabin tasarımı, geniş bagaj kapasitesi ve makul fiyatıyla müşterileri cezbedecek. Tivoli dizel versiyonu ile Ssangyong müşterilerin yüksek performans ve yakıt verimliliği beklentilerini sonuna kadar karşılamayı hedefliyor.

 

Her arazi koşuluna uygun benzinli 4 çekişli modeli ile de Ssangyong müşterilerine geniş seçenekler sunuyor. Benzinli Tivoli 4WD modeli akıllı dört çekişli sürüş sistemiyle gelecek. Sistem ön ve arka tekerlek torkunu yol ve sürüş koşullarına göre kontrol edebiliyor. Arka tekerlekteki bağımsız multi-link süspansiyon ile sürüş güvenliği ve kalitesi arttırılmış. Kore'de çıkışının ardından Tivoli dizel Eylül ayında yapılacak Frankfurt Motor Show'daki tanıtım etkinliği ve Ekim'deki test sürüşleri ile birlikte dünya çapında piyasaya çıkacak. 

Son Güncelleme : 19 Temmuz 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo