2016 MERCEDES E SERİSİ NASIL GÖRÜNECEK?

Ototeknikveri     09 Ağustos 2015 10:55

Mercedes Benz'in yeni lüks sedanı 2016 Mercedes E Serisi (W213) 2016 Detroit Motor Show'da çıkış yapacak. 2016 yılının ortalarında ise shoroomlarda yer alacak.

2016 MERCEDES E SERİSİ NASIL GÖRÜNECEK?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni kasa Mercedes E Serisi'nin tasarımı ile ilgili daha iyi fikir verebilmek için Alman otomobil medyasının önde gelen temsilcilerinden Autobild, hazırlamış olduğu aracın modellemesini yayınladı. Onaylanan farlar ve arka lamba tasarımları da modellemede yer aldı. S Serisi ve C Serisi'nden tasarım esintileri göze çarpan modellemede aracın keskin ve köşeli tasarımını kaybettiği ve daha yuvarlak kıvrımlara kavuştuğu görülüyor. Gizli elde edilen fotoğraflardan W213 E Serisi''nin iç mekanda, ekranı orta panele monte edilmiş (bağımsız bir ekran yerine) COMAND multimedya sistemine (S Serisi'ndeki gibi) sahip olacağı anlaşılıyor. Arabada daha az sayıda düğme yer alacak, iç kabinde deri döşemeler kullanılacak, geniş iç mekanın yanı sıra en üst kalite Burmester ses sistemine yer verilecek.

Yeni E Serisi ile birlikte Mercedes'in uzaktan park asistanı da çıkacak. Bu özellik ile araç belirlenen noktaya kendi kendini park ediyor. “Car-to-X” iletişim sistemi, S Serisi'nden alınmış aktif fren asistanı, direksiyon destek sistemi, PRE-SAFE Plus, beltbag (kemerde hava yastığı) ve Attention Assist gibi özellikler de araçta sunulacak.

 

2016 Mercedes E Serisi'nin düşük güçlü versiyonları yeni nesil 4 silindirli dizel motorlarla (OM654 kod adlı) ve mevcut 4 silindirli benzinlilerle sunulacak. Daha üst seçenklerde ise, şu anki modelin V6 motorlarının yerini alacak 6 silindirli turbo motorlar yer alacak.

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo