İKİNCİ NESİL 2016 RENAULT KOLEOS NASIL GÖRÜNECEK?

Ototeknikveri     18 Ağustos 2015 04:15

Renault'nın yeni orta boyutlu SUV'si Koleos gelecek yılki çıkışından önce gizli elde edilen fotoğraflar ışığında modellendi.

İKİNCİ NESİL 2016 RENAULT KOLEOS NASIL GÖRÜNECEK?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault yaşlanan Koleos'u yeniliyor ve daha lüks hale getiriyor, bu yenilemeyle birlikte Kadjar da bir ağabeye kavuşmuş olacak. Orta boyutlu yeni Koleos, tasarımcı Cavalino tarafından gizli elde edilen fotoğraflar ışığında, Talisman'dan esintilerle 3 boyutlu şekilde modellendi. Gelecek yılın ikinci yarısında çıkması beklenen Koleos, bir anlamda Renault'nın Nissan X-Trail versiyonu olacak. Ama iç ve dış kısımlarda Nissan X-Trail'den oldukça farklı bir tasarımla karşımıza çıkacak. Yeni Koleos'un 5 metreye yakın bir uzunluğa sahip olması yani toplam uzunluğunun 4.45 metre olan Kadjar'dan epeyce fazla olması bekleniyor. Renault yetkilileri şu sıra Koleos için 7 koltuklu bir tasarımın gerekli olup olmadığını düşünüyor. Firmanın zaten halihazırda 7 koltuklu Espace modeli var. Buna çözüm olarak Koleos'un sadece Espace'ın bulunmadığı piyasalarda satılması düşünülüyor.

Renault ikinci nesil Koleos'u Asya ve Avustralya'da satacağını zaten duyurdu ancak Avrupa ile ilgili henüz bir karar açıklanmadı. Model Çin'de geliştiriliyor ve bu ülkede yerel olarak üretiliyor. Modelin QM5 adı ile bilindiği Güney Kore'de Samsung ile montaj konusunda işbirliği yapılması muhtemel.

Son Güncelleme : 18 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo