2016 HYUNDAI ELANTRA TASARIM DETAYLARI

Ototeknikveri     20 Ağustos 2015 01:07

Hyundai, yeni Elantra'nın modern görünüşü ve özgün tasarımından bir parça sunmak amacıyla yeni ipucu görselleri yayınladı.

2016 HYUNDAI ELANTRA TASARIM DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai'nin yeni kasa Elantra modeli dinamik ve şık stili ile yapılan araştırmalara göre tüketici tarafından olumlu karşılanacak gibi görünüyor. Elantra görünümü ile rakipleri arasından sıyrılabilir. Yeni Elantra'nın tasarımcıları bir dizi inovatif tasarım öğesi ile otomobile rakipsiz ve tamamen özgün bir duruş kazandırdılar. Aktif karakter çizgilerinin zekice kullanımı dinamik, stil sahibi ve özgüvenli bir görünüm oluştururken, modelin dünya çapında popülaritesine de zemin hazırlıyor. Hyundai Motor Company Başkanı ve Baş Tasarım Direktörü Peter Schreyer yeni Elantra ile ilgili şunları söylüyor: “Yeni Elantra benzersiz tasarım özellikleri ile kendi sınıfını yaratan bir model. Ustalıklı ve inovatif görünüm Hyundai'nin tasarım vizyonunu yansıtıyor. Dahası, bu otomobil konfor, moda ve sportif hissi biraraya getirerek gelenekten moderne geçişin işaretini veriyor”.

 

Yeni yayınlanan dış cephe modellemelerinde otomobilin inovatif tasarım özellikleri daha da net görülüyor. Geniş, altıgen ön panjur bir enerji hissi yaratacak şekilde ince ve sportif farlar ile bütünleşiyor. Yeni Elantra'da temiz ve rafine yüzeyler dinamik bir imaj yaratıyor. Ek olarak, tekerlek bombelerinin tasarımı otomobilin dinamik yol duruşunu daha da belirgin şekilde ifade ediyor ve yeni modeli diğer kompakt sedanlardan ayırıyor.

Son Güncelleme : 20 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo