AUDİ 4 FARKLI TEMA İLE FRANKFURT'TA

Ototeknikveri     27 Ağustos 2015 05:41

Audi bir kez daha cesur bir stand mimarisi ile Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda (2015 IAA).

AUDİ 4 FARKLI TEMA İLE FRANKFURT'TA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geleneksel bir fuar standı yerine ziyaretçilere zengin bir multimedya deneyimi sunan sergi alanında Audi'nin dört önemli temasına yer verilecek: Audi Sport, quattro, Audi Technologies ve Audi ultra. Firma şu anda Frankfurt'taki fuar alanında kendine ait geçici binayı inşa ediyor. Merkezinde Audi'nin en çok satan modelinin en yeni versiyonuna yer verilecek alanda yeni Audi A4 oldukça etkileyici biçimde sergilenecek. Audi AG Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Luca de Meo fuar ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Daha önce hiç bunun kadar tematik bir fuar sunumu yapmamıştık. Bu kez Audi'nin inovasyonlarını son derece ayrıntılı bir şekilde ziyaretçilere gösterme şansımız olacak. 2015 IAA etkinliğinde daha önce hiç yaşamadıkları bir Audi deneyimi sunacağız. Fuar için benzersiz bir kombinasyon hazırladık”.

 

Fuardaki Audi binasının girişi “deneyim yürüyüşü” adı verilen rotanın başlangıç noktası olacak. 100 metrelik bir rota boyunca ziyaretçiler Audi'nin dört ana temasını deneyimleyecek. Bunlar Audi Sport alt markasının motor sporları ruhunu, “Audi Technologies” başlığı altındaki Audi sanal kokpitten lazer aydınlatmaya uzanan teknolojik inovasyonlar serisini, Audi ultranın verimli teknolojilerini ve quattro dört çekişli sürüş sisteminin başarı hikayesini yansıtacak. Deneyim yürüyüşündeki inovatif sunum formatı tüm duyulara hitap edecek. Quattro ice adı verilen odada -21 derece sıcaklık deneyimlenirken diğer bir köşede holografik bir pencereden sergideki gerçek otomobiller ile dijital bilgilendirmenin iç içe geçtiği “zenginleştirilmiş gerçeklik” keşfedilebilecek.

Yeni Audi A4 segmentine pek çok yeni teknoloji getiriyor. Otomobil deneyim yürüyüşü rotasının da sonlandığı, sergi alanının tam kalbinde yer alıyor. Burada A4 döner bir platform üzerinde görülebiliyor. Otomobilin dönüş yönü değiştikçe sergi alanındaki ekranlarda Audi'nin dört tematik dünyasını yansıtan görüntüler de değişiyor. Bir diğer geleceğe bakış ise Audi e-tron quattro konseptini sunuyor. Ziyaretçiler bu konsepti Audi binasında ilk kez deneyimleme şansı yakalıyor. Sportif SUV markanın ilk geniş seri elektrikli otomobillerine bir bakış sunuyor.

 

Audi'nin geçici üç katlı binası fuarın merkezinde yer alan 70 x 55 metre boyutlarında bir alanda yer alıyor. İnşaat çalışmaları Temmuz ayı ortasında başladı, başlangıçtan bu yana 200 kilometreden fazla kablo ve 700 metre kare LED yüzey yerleştirildi. Binanın merkezindeki sergi alanı 33 otomobil alabilecek. AUDI AG sergi konsepti için Schmidhuber+Partner GbR ve Mutabor Design GmbH firmaları ile birlikte çalışıyor.

 

Audi 2011 ve 2013 IAA etkinliklerinde de kendi binasını inşa ederek kullanmıştı. Sergi her iki yılda bir tekrarlanıyor. 2013 yılındaki fuarda Audi binası 800 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamış ve firma fuardaki sunumu için pek çok ödüle layık görülmüştü. Bunlardan birisi de Almanya Sanat Direktörleri Kulübü'nün Altın Çivi ödülüydü. 66. Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını 19 Eylül'de açacak ve 27 Eylül'e dek ziyarete açık kalacak.

Son Güncelleme : 27 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo