SSANGYONG TIVOLI VE TIVOLI DİZEL'E ÖDÜL YAĞMURU

Ototeknikveri     27 Ağustos 2015 10:03

Tivoli Dizel çevre dostu ve tasarruflu özellikleri ile, Consumers Korea tüketici örgütü ve Kore Ticaret, Sanayi ve Enerji Bakanlığı tarafından verilen Energy Winner ödülüne layık görülürken, Tivoli ise Ergonomik Tasarım ve Yılın Otomobili ödüllerini aldı.

SSANGYONG TIVOLI VE TIVOLI DİZEL'E ÖDÜL YAĞMURU
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SsangYong Motor firması yeni modeli Tivoli Dizel'in yüksek verimliliği ve çevre dostu özellikleri ile Energy Winner ödülü aldığını duyurdu. 19. Energy Winner Ödülleri töreni Kore'nin başkenti Seul'deki Samsung-dong COEX'de gerçekleştirildi. Törende Motor Departmanı Şefi Byung-du Min ve diğer temsilciler de hazır bulundu. Tivoli dizel inovatif teknolojileri ile CO2 emisyonunu düşürdüğü için ödüle layık görüldü. Otomobil etkinlikte sergilendi. Energy Winner Ödülleri, Consumers Korea tüketici örgütü ve Kore Ticaret, Sanayi ve Enerji Bakanlığı tarafından verilliyor, Asya Pasifik Ekonomik ve Sosyal Komisyonu tarafından destekleniyor. Ödül enerji verimliliğini teknik inovasyonlarla arttıran firmalara otomotiv, elektronik, inşaat gibi farklı alanlarda veriliyor.

Ssangyong Tivoli 1.6 benzinli otomatik testi için lütfen tıklayınız.

e-XDi160 motor ve AISIN şanzıman kullanan Tivoli dizel Euro 6 emisyon standartlarına uyumlu. Otomobil 100 kilometrede 6.5 litre (15.3 km / litre) yakıt tüketiyor, CO2 emisyonu ise kilometrede 128 gram. Tivoli akıllı enerji sistemi, değişken silindir hacimli yağ pompası ve termal verimlilik için yüksek verimlilikli turboşarj sistemi gibi teknolojilerle donatılmış.

Euro 6 e-Xdi160 dizel motor, 1500 – 2500 rpm aralığında orta ve düşük hızlarda maksimum tork vererek mükemmel sürüş, performans ve yakıt verimliliği sunuyor. Motor 3400 – 4000 rpm aralığındaki yüksek hızlarda da tatmin edici verimlilik ve aynı zamanda eğlenceli sürüş vaad ediyor.

 

Ocak ayındaki çıkışından beri iç piyasada 2015'in ilk yarısında toplam 27 bin Tivoli satıldı. Dizel versiyonun eklenmesinin Tivoli'nin kompakt SUV piyasasındaki lider pozisyonunu daha da güçlendireceği öngörülüyor.

 

Öte yandan, Tivoli sınıf lideri kalitesini yarı katlanır koltukları ile 15. Ergonomik Tasarım Ödülleri'nde en prestijli Büyük Ödül'e layık görülerek kanıtladı, aynı zamanda SK Encar ve medya kuruluşlarınca yapılan anket ile 2015'in ilk yarısının en iyi otomobili seçildi.

Son Güncelleme : 28 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo