LADA VESTA CROSS KONSEPTİNİN DETAYLARI

Ototeknikveri     28 Ağustos 2015 01:05

AVTOVAZ yeni Lada Vesta Cross konseptinin dünya prömiyerini Moskova'da gerçekleştirdi.

LADA VESTA CROSS KONSEPTİNİN DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lada SUV'lerin, crossover modellerin ve arazi araçlarının yer aldığı Moskova Off-Road Show 2015 etkinliğinde Lada Vesta Cross konseptinin dünya prömiyeri gerçekleştirildi. Otomobil ziyaretçilere AVTOVAZ Şirket Başkanı Bo Inge Andersson tarafından takdim edildi. Lada Vesta Cross konsepti Lada Vesta projesinin gelişimini gösteriyor ve aynı zamanda X şekilli yeni Lada stiline sahip station arazi aracının bir yorumu. Konseptin amacı sadece Lada'nın yeni stilini ifade etmek değil, bununla birlikte 2015 sonbaharında seri üretimine başlanacak Lada Vesta ailesinin potansiyelini göstermek. Başkan Bo Inge Andersson'a göre Lada Vesta Cross konsepti Lada Vesta projesininin gelişimi sırasında müşterilerin tepkilerini ölçmek için önemli bir araç. Andersson bu konuda şunları söylüyor: “Vesta Cross konsepti Lada'nın müşteri odaklı, piyasanın özelliklerini dikkate alan ve yeni nesildeki potansiyel müşterilerin ihtiyaçlarını iyi anlayan yeni ürün stratejisinin bir yansıması. Konsept yeni marka kimliğimizin devam eden gelişimi için çok önemli bir role sahip ve potansiyelimizi gösteriyor. Bu otomobilin seri üretim şansı var ancak teknik özelliklerle ilgili konuşmak için henüz çok erken”.

Dinamik ve spor station modelin stilinin geçen yılki Moskova Motor Show'da sergilenen Lada Vesta konseptini temel aldığını, görünüm içinse üretim versiyonu Lada Vesta'nın örnek alındığını belirten AVTOVAZ Tasarım Direktörü Steve Mattin ise Lada markasının yeni stili ve tasarım dilinin temelinin 2012'de sergilenen XRAY konseptine kadar uzandığını aktarıyor. Yeni Lada, Vesta ve XRAY konseptleri tarafından destekleniyor. Bu konseptler markanın yeni DNA'sını oluşturuyor ve Lada Cross, Lada 4x4 – Lada Largus Cross, Lada Kalina Cross, Lada 4x4 Urban, Lada 4x4 Elbrus Edition gibi modeller için temel teşkil ediyor.

 

Lada modelleri Moskova'daki etkinlikte sergilenmeye devam ediliyor ve yapay engellerle donatılmış özel pistte kendine güvenen herkes için test sürüşüne açık. Lada standı Crocus Expo'da ziyaret edilebiliyor ve giriş ücretsiz.

Son Güncelleme : 28 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo