2016 OPEL İNSİGNİA'NIN İLK DETAYLARI

Ototeknikveri     29 Ağustos 2015 03:17

2016'da çıkacak Insignia yeni motorları ve güncellenmiş stili ile Opel için dünya çapında güçlü bir model olacak.

2016 OPEL İNSİGNİA'NIN İLK DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil Opeş Insignia Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Çin'de Vauxhall, Opel ve Buick logoları ile satılacak. Almanya'da test esnasında gizlice görüntülenen modelin resmi tanıtımı için 12 ile 15 ay süre olduğu düşünülüyor. İkinci nesil Insignia'da beklenen en büyük değişiklik otomobilin aks açıklığındaki genişleme. Yeni otomobilin stili öncüsünden çok farklı olmayacak. Tavan çizgisinin arkaya doğru daha yüksek olması ve arka kısmın daha geniş olması bekleniyor. Arka kısmın genişlemesiyle birlikte iç kabinin arkasına erişim de daha kolaylaşmış. Yeni Insignia'nın bagajının daha daha büyük ve kullanıcı dostu olması bekleniyor. Yeni bagaj kapağı tasarımı ve arka lamba demetlerinin yeniden şekillendirilmesi ile bagaj eskisinden daha derin, daha geniş ve daha uzun hale gelecek. Bagaj bu hali ile Skoda Superb'in 565 litre kapasitesine erişebilecek.

 

Yeni Insignia, GM Epsilon 2 mimarisinin güncellenmiş bir versiyonu üzerine inşa edilecek. Avrupa piyasalarında en önemli motor güncellemesi yeni 1.6 CDTi dizel motor olacak. Bu motor şu anki modelde bulunan 2.0 CDTi'nin de yerini alacak. General Motors, Insignia'nın dizel motorlarının sınıfının en iyisi olmasını hedefliyor. Yeni 1.6 CDTi motor 136 hp'den başlayarak 170 hp'ye kadar giden güç çıkışı seçenekleri ile sunulacak.

 

Bugünkü Insignia'da, Opel'in 1.6 litre SIDI turboşarjlı benzinli motoru 170 hp güç çıkışı ile sunuluyor. Bu motor yeni modelde iki daha düşük güçlü versiyonla birlikte sunulacak. Yeni Insignia'da sekiz kademe otomatik vites bulunacak ve bu vitesle altı kademe manuel versiyona kıyasla %3 yakıt tasarrufu sağlanması bekleniyor.

Son Güncelleme : 29 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo