2016 MITSUBISHI OUTLANDER PHEV AVRUPA VERSİYONU

Ototeknikveri     01 Eylül 2015 02:47

Mitsubishi, bu ay gerçekleştirilecek Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde 2016 Outlander PHEV Avrupa versiyonunu resmi olarak tanıttı.

2016 MITSUBISHI OUTLANDER PHEV AVRUPA VERSİYONU
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mitsubishi, yenilikçi hibrit motor teknolojisine sahip SUV modeli Outlander PHEV'in Avrupa versiyonunu da tanıttı. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıtılacak olan Outlander PHEV, marka tarafından “Dynamic Shield” (dinamik kalkan) adı verilen yüz ifadesine sahip. Modelde Ruby Black Pearl (yakut siyah inci) ve Quartz Brown Metallic (kuvars kahverengi metalik) olmak üzere iki yeni renk seçeneği var. Dünyanın ilk 4 çekişli hibrit SUV'si olarak tanımlanan Outlander PHEV'e yeni LED gündüz sürüş ışıkları ve yeni arka lambalar da eklenmiş. Tampon eklentileri, dekoratif parçalar, 18 inç iki tonlu işlenmiş alaşım jantlar da modelin diğer yenilikleri.

 

Değişiklikler yalnızca göze hitap etmiyor. Mitsubishi 30 farklı geliştirme yaparak yer verdiği, ses yalıtım materyalleri, dinamik amortisörler ve ilave titreşim önleyici materyaller sayesinde gürültü, titreşim ve sertlik seviyelerinin düşmesini sağlamış. Dahası, yol tutuşu, stabilite ve sürüş konforunda süspansiyonda yapılan çeşitli yeniliklerle geliştirme sağlanmış. Optimize edilmiş hibrit sistem ise verimliliği %8 arttırıyor, elektrikli sürüş mesafesini 600 metre uzatıyor.

 

2016 Outlander PHEV (Avrupa versiyonu) Frankfurt Otomobil Fuarı'nda Outlander, L200 Double Cab, i-MiEV, Space Star, Pajero, ASX ve Lancer Sportback ile birlikte sergilenecek. Ek olarak, Mitsubishi fuarda Outlander PHEV Baja Portalegre 500 ralli arabasının Avrupa tanıtımını da gerçekleştirecek.

Son Güncelleme : 01 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo