NİSSAN'IN YENİ SUV HAZIRLIĞI GRIPZ, FRANKFURT'TA

Ototeknikveri     16 Eylül 2015 03:47

Satış rakamlarını yükseltmeyi sürdüren Nissan, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yenilikçi SUV konsepti Gripz'i gün yüzüne çıkardı.

NİSSAN'IN YENİ SUV HAZIRLIĞI GRIPZ, FRANKFURT'TA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Model gamını ağırlıklı olarak SUV araçlar üzerine kuran ve son dönemde bu modellerin çoğunu güncelleyen Nissan, pazar payını artırmayı sürdürüyor. Avrupa'da 2014 yılının ilk sekiz aylık dönemine göre satışlarını yüzde 9 oranında arttırmayı başaran Nissan bu yılın ilk sekiz ayında toplam 501 bin 150 araç satışı gerçekleştirdi. Yeni segmentlere ve gelişim gösteren pazarlara odaklanması sayesinde bu başarıyı elde eden Nissan, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ise gelecek SUV model anlayışına sahip olan Gripz konsepti ile ortaya çıktı. Yeni kompakt crossover konsepti olan Gripz Nissan'ın “Yenilik ve Heyecan” sloganını öne çıkarıyor. Kompakt crossover bir aracın yeteneklerini ve kullanışlılığını, spor bir otomobilin heyecanı ve performansıyla birleştirme hedefiyle geliştirilen konseptin kalbinde klasik ralli araçları ve yarış motorlarından esinlenerek geliştirilen elektrikli bir hibrit güç sistemi yer alıyor. Konseptte bulunan “Dashcam” kameraları, ise Nissan’ın güvenlik teknolojisine yeni bir boyut kazandırıyor. 

 

Nissan Avrupa Başkanı Paul Wilcox, Gripz Concept hakkında, "Nissan, cesur tasarım, yüksek kalite ve ulaşılabilir teknoloji için verdiği sözü, Gripz Concept'inin Frankfurt'ta tanıtılmasıyla tutuyor. Bu yeni konsept ile birlikte kompakt crossover segmenti yeniden tanımlanacak " ifadelerini kullandı.

 

 

Nisan fuar kapsamında ayrca elektrikli araç Leaf’in yeni modelini de tanıtıyor.

Son Güncelleme : 19 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo