2016 MERCEDES BENZ GLS ÇOK AZ KAMUFLAJLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ototeknikveri     22 Eylül 2015 07:19

Mercedes Benz'in GLS adını alan makyajlanmış 2016 GL modelinden bugüne kadarki en net görüntüler geldi. Otomobilin üzerinde çok az kamuflaj bulunduğu gizli elde edilmiş görüntüler internete sızdı.

2016 MERCEDES BENZ GLS ÇOK AZ KAMUFLAJLA GÖRÜNTÜLENDİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes 2015 yılını “SUV yılı” olarak tanımlıyor. Firma bu yıl GLE, GLE Coupe ve GLC modellerini çıkarttı. Şimdi ise yenilenmiş büyük SUV modeli GLS'i paketinden çıkartmaya hazırlanıyor. Model oldukça kapsamlı bir yenilenmenin yanı sıra isim değişikliğine de uğradı ve “GL” ismini terk ederek “GLS” ismini aldı. Bu değişikliğin amacı ise modelin S Serisi ile boyut benzerliğini vurgulamak. Otomobilin çok az kamuflajla görüntülendiğini düşünüldüğünde resmi tanıtımın çok yakında olacağı beklenebilir. Kasım ayının ikinci yarısında gerçekleştirilecek Los Angeles Auto Show yeni GLS'in tanıtımına da sahne olabilir. İnternet tanıtımı ise bu tarihten bile daha önce gelebilir.

2016 GLS yenilenmiş farlar ve arka lambalara sahip. Ön ve arka tamponlarda da ufak bazı değişiklikler yer alıyor. Kabin içerisinde de en yeni nesil multimedya sistemi, yeni döşeme seçenekleri, modern güvenlik ve sürüş yardımı sistemleri gibi bazı değişiklikler var. Mercedes Benz yakın zaman önce firma bünyesinde GLS'in “coupe” ve Maybach uzun aks aralıklı versiyonlarını çıkartmayı müzakere ettiklerini açıklamıştı ancak bunların modelin gelecek nesline kadar bekleyeceği düşünülüyor. Söylentilere göre yeni GLS Aralık ayında siparişe açılacak ve ocak 2016'da teslimatlar başlayacak.

Son Güncelleme : 22 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo