YENİ 2016 RENAULT SCENİC DETAYLANIYOR

Ototeknikveri     26 Eylül 2015 01:51

Renault'nun Citroen C4 Picasso'yu rakip alan modeli Scenic 2016'daki tanıtımından önce kamuflajlı şekilde görüntülendi.

YENİ 2016 RENAULT SCENİC DETAYLANIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault'nun yeni ve şık Scenic MPV aracı yolda test esnasında ilk kez görüntülendi. Araç 2016 Cenevre Motor Show'da tanıtılacak ve 2016 yılının sonlarına doğru satışa çıkacak. Gelen ilk gizlice çekilmiş görüntüler yeni aracın Kadjar crossover ve yeni Megane'a benzer bir tasarım diline sahip olacağını gösteriyor. En yeni Renault modelleri gibi bu modelde de büyük bir ön panjur arabanın ön kısmını domine ediyor ve elmas şekilli büyük Renault logosunu vurguluyor. Yeni Espace'ın keskin kenarlara sahip tasarımı yerine yeni Scenic'de Kadjar benzeri daha yuvarlak kıvrımlı bir ön kısım tasarlanmış. Ön cam oldukça eğimli ve arabanın tüm camları birlikte geniş bir görüş alanı sunuyor. İnce A sütunları ve yan camlar Scenic'in rakibi Citroen C4 Picasso'yu andırıyor. Yan profil Espace'dan daha az SUV havasında ancak bir önceki Scenic'e göre daha heybetli. Arka kısımda cam stili Kadjar'ı hatırlatırken oldukça geniş bagaj kapağı da dikkat çekiyor. Grand Scenic'in tasarımının yedi koltuklu oturma düzeni ile Espace'i daha fazla andırması bekleniyor.

 

Scenic'in iç kabini tıpkı Megane gibi Renault'nun yeni dikey dokunmatik multimedya sistemine sahip olacak. Ön cama yansıtılan sürücünün göz hizasında özel bildirim ekranına da yer verilmesi bekleniyor. Yine Megane'da olduğu gibi Scenic'de de bu kez daha lüks ve modern bir hava olacak.

 

Motor serisi de Scenic ile aynı platformu paylaşan Megane ile aynı olacak. Bu da dört (ya da üç) silindirli benzinli ve dizel motorlar sunulacağı anlamına geliyor. Hem Scenic hem de Grand Scenic gelecek yıl Mart ayında Cenevre Motor Show'da tanıtılacak. Yeni modelin fiyatlarının bir önceki ile benzer olması ve İngiletere'de 19 bin 500 Sterlin'den başlaması bekleniyor. Henüz resmi görüntüleri ortaya çıkmayan 2016 Renault Scenic'in nasıl göreneceğine işaret eden çizimler araçla ilgili fikir veriyor.

Son Güncelleme : 26 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo